reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pakowanie torby - czyli co zabrać ze sobą do szpitala na poród

reklama
Mi to sie wydaje ze n ie trzeba juz miec torby spakowanej, postawionej przy drzwiach, ale dobrze powoli gromadzic sobie wyprawke do szpitala dla siebie i dziecka. Po co potem na wariata latac , szukac potrzebnych rzeczy ? Ja tak od jakiegos czasu zaczelam robic np.przechodzac obok apteki czy sklepu z dzieciecymi rzeczami raz kupilam cos , potem znow i tym sposobem na dzien dzisiejszy brakuje mi kilka drobiazgow:-)

Ja z ubrankami sie nauczylam naszczescie tak robic tzn.odpuscic sobie:) bo nowych troche nazbieralam juz a mam kilka wielkich toreb z ciuszkami od znajomej wiec wkoncu Maly mialby wiecej ciuszkow ode mnie i M razem wzietych:-D

Pamelcia miej pod ręką jedną koszulę, ręcznik, kapcie, jakby coś się działo, to wystarczy na przyjęcie, a potem by ktoś Ci przywiózł resztę, ale koło 36tyg. to lepiej już mieć ogólny zarys :tak: oczywiście jak twoja ciąża nie jest zagrożona przedwczesnym porodem ;-)
ja się sama sobie dziwię, że jeszcze nie panikuję, że nie jestem spakowana, ale już zaczynam się bać porodu.. więc mi nie śpieszno :shocked2:

reklama
Do góry