Ja miałam dwa to wzięłam ten zastrzyk, ale lekarz mi mówił że przy trzech to bardzo rzadko każe go brać, raczej nie. No ale to co lekarz to może inaczej mówi. Zapytaj swojego.
Naturalnie, po prawie dwóch latach starań to był ostatni cykl indukowany przed in vitro, już i ja i lekarz. Odpuściliśmy i nie liczyliśmy na nic, a tu niespodzianka. Ale stres jest, bo straciłam jedna ciążę w 8 tygodniu a tu dopiero 6... Dziękuję za ciepłe słowo i trzymanie kciukow!
Ja ostatecznie ovitrelle nie wykupiłam i powiedziałam mężowi, że ok, postaramy się raz i tyle, i czekamy na wyniki, beta była pozytywna, rosła prawie 200%, bylam przerażona, że bliźniaki albo co gorsza trojaczki
Tak, ovi sprawia że dojrzewają i pękają.
Okazało się później, że ciaza pojedyncza
uff
Lekarz mówił że to że nie wzięłam ovi moze sprawiło że pęcherzyki dorosły każdy w swoim tępię i pękły każdy w swoim czasie, więc możliwe, że przez to nie zaszłam w ciążę mnoga tym razem
Tez poroniłam 1 ciążę w 8 tyg, dzisiaj już 16 tydzień
także glowa do gory, ciążę mam chyba książkowa, dobrze się czuje, mocz i krew zawsze mam okey i inne badania tez.
@Justyna3210 nie zamartwiaj się bo będzie ok
@Upragniona 💕💕 daj znać czy cos z tego wyszło
Trzymam kciuki za was
Zeszli nam ok 3.5 roku niczym się udało, to mial być ostatni/przedostatni cykl stymulowany,.w tym samym cyklu miałam tez droznosc Sono, oba drożne ale może to też pomogło jakoś