reklama
MoniB1988
Fanka BB :)
Przykro mi... wiem... to takie niesprawiedliwe. Zastanawialiście się nad in vitro?Niestety
Dziś progesteron 4,2; beta już tylko 16,5...
Czyli widać nie jest mi pisane....
U nas raczej nie wchodzi w grę, choćby z uwagi na to, że po prostu nas nie stać. Na same badania już wydane ponad 7000 zł a tak naprawdę przyczyna niepowodzeń praktycznie nie znana [heparyna zalecona bo jedno z białek jest u mnie ciut za niskie (mam poziom 60 przy normie 64)- ale wg hematologa to nie może być przyczyna]. Cóż, jak widać nie każdemu jest dane...Przykro mi... wiem... to takie niesprawiedliwe. Zastanawialiście się nad in vitro?
MoniB1988
Nie poddawaj sie! To najgorsze co możesz teraz zrobić... a próbowaliście inseminacji? Jest znacznie tańszaU nas raczej nie wchodzi w grę, choćby z uwagi na to, że po prostu nas nie stać. Na same badania już wydane ponad 7000 zł a tak naprawdę przyczyna niepowodzeń praktycznie nie znana [heparyna zalecona bo jedno z białek jest u mnie ciut za niskie (mam poziom 60 przy normie 64)- ale wg hematologa to nie może być przyczyna]. Cóż, jak widać nie każdemu jest dane...
Inseminacja też niestety odpada bo przekroczyłam magiczne 38lat..Nie poddawaj sie! To najgorsze co możesz teraz zrobić... a próbowaliście inseminacji? Jest znacznie tańsza
MoniB1988
A to jest granica wiekowa? Nie wiedziałam o tym... wiem, ze najlepiej ogarniać to wszystko przed 40 rż, bo szanse są większe niż po, ale przecież jest tyle kobiet po 40, którym się udaje. Porozmawiaj w klinice leczenia niepłodności jakie mogą mieć dla Was propozycje...Inseminacja też niestety odpada bo przekroczyłam magiczne 38lat..
reklama
Czesc dziewczyny. Pytanie o Ovitrelle. Biore zatrzyk co 3. dzien (7 klikniec) od dnia transferu blastocysty, ktory byl 20. sierpnia. Pytanie brzmi jak bardzo Ovitrelle podnosi poziom hCG? Czy sa to duze przyrosty, ktore powodowalyby dwie grube krechy na tescie, czy tez delikatne przyrosty? Ktos cos? Pierwsza beta zrobiona w piatek (ale wynik dopiero jutro). Druga beta bedzie jutro.