reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

hej:)

dziękuję za gratulacje:) próbowałam Was nadrobić, ale nie dam rady:)

od czw. jesteśmy w domku, na szczęście trzymali nas w szpitalu tylko 48h :) Ala jest zdrowa :) cesarki nie wspominam dobrze, bo niestety jakaś stażystka uczyła się na mnie robić ZZO...i ukuła mnie kilka razy, po czym ja się już rozpłakałam z bólu i przejęła robotę doświadczona pani doktor i wkuła się za pierwszym razem...potem oczywiście bolało, ale na drugi dzień wieczorem już chodziłam całkiem sprawnie:) teraz rany w ogóle nie czuję, ale niestety spojenie boli dalej...czeka mnie ortopeda, rehabilitacja i pewnie wstrzyknięta blokada...
a Ala jest grzeczniutka:) jakoś udało się nam już ogarnąć, budzi się na karmienie i gdy ma brudną pieluszkę;) pokarmu mam dużo...
uciekam spać ;)
buziaki:*
a to mój Aniołek:)
Zobacz załącznik 530220

słodka ta Twoja mala :) ja bylam po CC 3dni i nie chcieli mnie puscic. gratuluje raz jeszcze!

reklama
Heloł :))

Marta - super Córa, jakie oczęta piękne. A Ty się oszczędzaj i jak najwięcej odpoczywaj, żeby spojenie odciążyć.

Nowa porcja &&&&&&& dla Indziorki

Doberek wszystkim! Ja dzisiaj pospałam a raczej odsypiałam...nasi imprezowi sąsiedzi dali nam naprawdę popalić do 3 nad ranem...raczej kulturalnie nie było:wściekła/y: Indziorka nasyłam wzmacniające &&&&&! Marta słodka córcia! Jeśli ktoś ma ochotę zapraszam na kawę :-)

Przekazuje kolejne info od Indziorki

Wczoraj wieczorem Indziorka napisała:

"Ogolnie sytuacja wyglada tak
-szprycuja mnie tabletkami uspokajajacymi po ktorych prawie caly czas spie, za jakies dwa dni bedzie decyzja co dalej, bo dzisiaj po 5 tabletkach na zbicie cisnienia spadlo przy pomairze przed chwila do 149\77 jak dalej bedzie wysokie badz w granicach, to wczesniejsze rozwiazanie, a jak nie to odstawia magnez i beda czekac az natura zrobi swoje;) takze konkretne informacje w poniedzialek dopiero, bo jutro jeszcze badania znowu;P"

kolejny sms, ktory przyslala mi dzis rano:

"No to dzisiaj zakladaja mi balonik bo szyjka w koncu troche puscila ;P"

Kłaczku..ja nie mogę z Twoim Karolem:blink: nie mogłam się powstrzymać i pokazałam Twoj Karolkowy awatar małżowinkowi..a on poprosił abyś przesłała trochę fluidów dobrych bo my też takiego chcemy:-) Lolcia dzięki za info i czekamy na dalsze!

reklama
No, jak balonik, to sie zacznie!:-D

Marghe, leeeeeeecaaaaaa... A powiem Ci, ze kazdemu zyczyc takiego dziecka - rozwija sie ladnie, dorodny gosc, zdrowy... Ot, czasem przysmarka, ale poza tym wszystko gra. No i dosc samodzielny nawet, w sensie ze nie trzeba caly dzien nianczyc, a pogodne stworzenie. Jak na dziecko to ideal. ;-) Tez chcemy jeszcze takie, ale cos nie idzie. Wczoraj wieczorem dostalam @.

Do góry