reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

hej:)

dziękuję za gratulacje:) próbowałam Was nadrobić, ale nie dam rady:)

od czw. jesteśmy w domku, na szczęście trzymali nas w szpitalu tylko 48h :) Ala jest zdrowa :) cesarki nie wspominam dobrze, bo niestety jakaś stażystka uczyła się na mnie robić ZZO...i ukuła mnie kilka razy, po czym ja się już rozpłakałam z bólu i przejęła robotę doświadczona pani doktor i wkuła się za pierwszym razem...potem oczywiście bolało, ale na drugi dzień wieczorem już chodziłam całkiem sprawnie:) teraz rany w ogóle nie czuję, ale niestety spojenie boli dalej...czeka mnie ortopeda, rehabilitacja i pewnie wstrzyknięta blokada...
a Ala jest grzeczniutka:) jakoś udało się nam już ogarnąć, budzi się na karmienie i gdy ma brudną pieluszkę;) pokarmu mam dużo...
uciekam spać ;)
buziaki:*
a to mój Aniołek:)
Zobacz załącznik 530220

słodka ta Twoja mala :) ja bylam po CC 3dni i nie chcieli mnie puscic. gratuluje raz jeszcze!

reklama
Heloł :))

Marta - super Córa, jakie oczęta piękne. A Ty się oszczędzaj i jak najwięcej odpoczywaj, żeby spojenie odciążyć.

Nowa porcja &&&&&&& dla Indziorki

Doberek wszystkim! Ja dzisiaj pospałam a raczej odsypiałam...nasi imprezowi sąsiedzi dali nam naprawdę popalić do 3 nad ranem...raczej kulturalnie nie było:wściekła/y: Indziorka nasyłam wzmacniające &&&&&! Marta słodka córcia! Jeśli ktoś ma ochotę zapraszam na kawę :-)

Przekazuje kolejne info od Indziorki

Wczoraj wieczorem Indziorka napisała:

"Ogolnie sytuacja wyglada tak
-szprycuja mnie tabletkami uspokajajacymi po ktorych prawie caly czas spie, za jakies dwa dni bedzie decyzja co dalej, bo dzisiaj po 5 tabletkach na zbicie cisnienia spadlo przy pomairze przed chwila do 149\77 jak dalej bedzie wysokie badz w granicach, to wczesniejsze rozwiazanie, a jak nie to odstawia magnez i beda czekac az natura zrobi swoje;) takze konkretne informacje w poniedzialek dopiero, bo jutro jeszcze badania znowu;P"

kolejny sms, ktory przyslala mi dzis rano:

"No to dzisiaj zakladaja mi balonik bo szyjka w koncu troche puscila ;P"

Kłaczku..ja nie mogę z Twoim Karolem:blink: nie mogłam się powstrzymać i pokazałam Twoj Karolkowy awatar małżowinkowi..a on poprosił abyś przesłała trochę fluidów dobrych bo my też takiego chcemy:-) Lolcia dzięki za info i czekamy na dalsze!

reklama
No, jak balonik, to sie zacznie!:-D

Marghe, leeeeeeecaaaaaa... A powiem Ci, ze kazdemu zyczyc takiego dziecka - rozwija sie ladnie, dorodny gosc, zdrowy... Ot, czasem przysmarka, ale poza tym wszystko gra. No i dosc samodzielny nawet, w sensie ze nie trzeba caly dzien nianczyc, a pogodne stworzenie. Jak na dziecko to ideal. ;-) Tez chcemy jeszcze takie, ale cos nie idzie. Wczoraj wieczorem dostalam @.

Do góry