reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

oj tak lolcia leci ten czas jak nie wiem. a do mnie nadal jakoś tak jeszcze nie dociera za bardzo chyba, ze groszek siedzi tam sobie i macha tymi łapkami. co do płci to spoko już mogę rozwiać wątpliwości - chłopak bankowo :-)

wózek wygląda jak x-lander więc baaaardzo mi się podoba :-D tylko zastanawiają mnie te kółka. Błyszczą się jak aluminiowe albo plastikowe ale może to tylko takie złudzenie.....

ojjjjj.... niedziela zapowiada się ciekawie. trzymam za wszystkie kciuki mimo spadającej temp.

reklama
Indziorka, bedzie jeszcze Dracula! W czwartek mamy party w tutejszym centrum i czekam na przesylke z kostiumikiem Draculi - wybidowalam na ebay'u i bedzie mlodzian jak trzeba. Wozeczek cacy.
Marcia, przykro mi...

U nas.. Mlody juz regularnie na sniadanie rabie kanapecki. Moj cykl albo wrocil na stare tory po poronieniu, albo... Ostatnie 2 razy co mialam @, kilka dni przed zaczynalam lekko plamic i tak sie to papralo nim sie rozkrecilo, z reszta mialam cykl 23 dni (nie po mojemu zupelnie), a dzis mamy 26 dzien i czysto... No, sie zobaczy. Kupilam cykl, ale glupia ja ten mniej czuly (czulsze tylko na ebay) wiec poki co nie ma co.

Indziorko wozio super my tez mamy podobny ;) cena tez fajna ;) bierz go :D
Czy ktorejs z Was dzidzia miala zaparcia? Jakie mleko wtedy dawac, jakies krople? Ja karmie bebikiem ale dzis kupilam bebilon comfort na kolki i zaparcia, 400g prawie 30zl wrr i zobaczymy...

december no właśnie ta rączka przy budce też dla mnie kusząca jest :) bo w wielu wózkach tak na prawdę tego nie ma, a to praktyczna sprawa :)

kłaczek Małe dzieci mnie zadziwiają, tak samo jak siostrzeńca widzę teraz ok raz na miesiąc to szok, też już jedzenie albo rączkami albo łyżeczką- co prawda mama karmi, ale bardziej chodzi o to co je:p Myślałam, że już Ci Drakula przyszła, bo pamiętam, że pisałaś, że zamawiałaś ;) Wiesz największy szok z tym wózkiem, że mojemu też się ogromnie spodobał :p

Mi się troszkę psychika ryje i ciężko mi chwilami ogarnąć rzeczywistość :p Największy szok to to, że jakieś jeszcze trzy miesiące i Julka będzie z nami, jakie znowu abstrakcyjne zaczęło to dla nie być:eek: A właśnie pokażę Wam ją ;)

Załączniki

• DSC00016.JPG
    DSC00016.JPG
    34 KB · Wyświetleń: 65
  • Julcia1.jpg
    Julcia1.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 55
Julka ma śliczny nosek :D

A ta rączka to jest coś, o czym marzę. My w Fynie mamy takie pasy po bokach, mogę się na nich najwyżej mokre gacie powiesić bo do noszenia wózka (zwłaszcza z wkładem) się zupełnie nie nadają. Raz uniosłam wózek chwytając w złym miejscu te pasy i Boro zjechał jak Małysz na skoczni na sam przód gondoli i założę się, że wyrżnął ciemiączkiem o ściankę. Paranoja...
Nie wiem jakie tam są kółka ale jestem fanką pompowanych - zwłaszcza, że w razie Niemca można spokojnie zmienić dętkę w każdym sklepie rowerowym.

Indzorka wozek jak marzenie.. przynajmniej moje :p zawsze taki chcialam dla mojego bobo wiec ja bym brala :p tylko w jakims ciemniejszym kolorze bo taki kremowy to sie zaraz pobrudzi na naszej chlapie w irlandii :-D

A ja ide umierac na uczelni.... mam tylko praktyki do 13 ale mimo wszystko.... noga boli jak cholera we wtorek mam cala litanie w szpitalu mam nadzieje ze nie beda mnie operowac bo wtedy to juz bedzie porazka totalna.... no ale nic do wtorku niedaleko wiec powinno byc spoko.... jakos dam rade wytrzymac :-D

Milego dnia wszystkim

klaczku trzymam kciuki za tescik

Marcia jak @ nie ma to jest nadzieja, moze te plamienie to implantacyjne jest?

Indziorka, bidowalam, aukcja sie skonczyla i juz w zasadzie powinna paczuszka przyjsc. Dzieciaki bardzo sie zmieniaja takie malutkie - co dzien cos nowego sie dzieje. Nasz prezesunio nie odstaje od ogolu w tej kwestii.

Cześć dziewczyny :)
Witam weekendowo, miłego i udanego weekendu wszystkim życzę :-)
Ja ostatnio mało zaglądam na internet, niestety muszę polegiwać bo mojej doktorce coś się nie podoba moja szyjka macicy. Mam od poniedziałku lekkiego doła, że to dopiero 10 tydzień a już coś tam się nie tak dzieje.
Trzymajcie się ciepło.

reklama
Do góry