reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Madzielanka pamiętamy cię pamiętamy, przynajmniej ja:-)
Ale sie dzisiaj kobietki rozpisaly to tak przed sobotnią i niedzielną cisza .
Indziorka świetne zdjęcia còrci:tak:
Dalej trzymam sie twardo i prawdziwego @ brak, te plamienie takie grom wie jakie prawie rzadne żeby nie ta temperatura to bym sie zywila jeszcze nadzieja a tak to opadlam z entuzjazmu.

Zawiodlam Was dzisiaj....zamiast o 6 odzywam sie przed 9 ;-)
U mnie @ rozkręca sie na dobre i pewnie dzisiaj bez tabletki nie przetrwam dnia bo bebechy mi wykreca.
To miłej soboty:-)

P.s. I tak jestem pierwsza...

Witam i ja:)
Kłaczku kciukasy za powodzenie w tym cyklu:)
Właśnie zarobiłam ciasto na chleb z mojego pierwszego w życiu zakwasu. Zobaczymy czy cokolwiek zjadliwego z tego wyjdzie:) W razie totalnej katastrofy zarobiłam też na chleb, który się udał ostatnio na drożdżach. Wdrożyłam tryb oszczędnościowo ekologiczny hehe. Tylko ta oszczędność trochę mi nie wyszła więc trzymam się wersji, że będzie zdrowiej:)
Miłej soboty kobietki.

marcia następnym razem bankowo się uda. nie łam się :-) dasz radę ...
kłaczku, akeake trzyamm kciuki za jutrzejszy teścior
alfa jak tam się czujecie ? mam nadzieję, ze u was wszystko ok.

matko .... w poniedziałek do pracy .... jak ja wstanę .... horror jakiś normalnie :-D a do tego wszystkiego samochód coś szwankuje a na pieszo 26 km w jedną stronę nie będę zapierdzielać :tak:

Ostatnia edycja:
Ania a pszenno zytni, czy zytni? I jaki zakwas? Pieklam na zytnim zawkasie, to sie nie umie nie udac. Tylko pamietaj zeby sobie odlozyc zaczatek ZANIM posolisz ciasto na chleb.
Indziorka, dzewalajna, juz sie nakrecam jak cholera, normalnie stres jak przed egzaminem na prawo jazdy.

a ja przezywam zalamanie.... zwazylam sie pierwszy raz od operacjii i przez 4 miesiace przytylam 6 kilo :no: siedzenie na tylko sie odbija... ale co ja moge jak ledwo chodze....

reklama
Marcia, na pewno następnym razem Ci się uda!

U mnie dziwnie, temp juz drugi dzien nisko, brzuch czasem minimalnie zaćmi od czasu do czasu, ale innych oznak zbliżającej się @ brak, choć to może przez wspomagacze w tym cyklu bo zawsze miałam plamienia kilka dni przed, a tu nic. Zrobie jutro test jesli do rana nic sie nie wydarzy, ale jestem pewna negatywa, raczej obstawiam, ze sobie namieszalam lekami i luteina, ktora sie teraz boje odstawic i dostac @ ;) No i ta temperatura dziwna, w sumie nie wiem czy w trakcie brania luteiny przed okresem spada czy dopiero po odstawieniu. Poza tym to mam wszelkie oznaki pmsowe i co chwile z byle powodu rycze, co mój A. kwituje tym, że @ tuż za rogiem ;) Ehh. No nic zobaczymy.

Kłaczek, trzymam kciuki, mam nadzieje że chociaż Tobie się udało :D

Do góry