reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Witam sie wieczornie ;) narzekacie na pogode, a w Trojmiescie jest pieknie od wczoraj ;) a wiec korzystamy z Jaskiem z ladnej pogody ;) macierzynstwo wciaga hehe tak ze nie ma sie czasu na nic ;) plecy mnie bola od noszenia mojego klopsika, a on sie maruda zrobil w dzien wiecej nie spi niz spi...pol dnia dokazuje, a o 17 jak juz zbliza sie pora spac (bo ok 19.30 go kapie) to on zasypia i musze go budzic. Miala dzis byc u nas polozna ale mial stluczke i nie dotarla...
Marcia i Klaczek kiedy testujecie? Czekam na dwie krechy ;)
Dobrej nocy.

Lolcia ja tez czekam na te dwie krechy ale narazie jest trochę wcześnie i jak wytrwam to moze z klaczkiem w niedziele sie przetestujemy. Tak sie boje rozczarowania ze boje sie testu jak cholera.
Fajnie ze mozesz z Jasiem chodzić na spacerki życzę wam samej słonecznej pogody:-)

no i sie stalo. wierzylam ze karmienie cyckiem powoduje jakis tam spadek wagi a tu lipa z brzoza - przytylam no :-( ale to wina meza!

dzis Oli postanowil poszukac cycka u taty, nie znalazl i wrzask a ja ubaw po pachy z tego jego ciumkania :D

dziewczyny, ile Was testuje w najblizszym czasie? bo musze wiedziec kiedy kciuki zaciskac :)

Kurde nie dam rady spać a z rana i tak po 6 musze wstać bo Pati na rano do szkoły. Mam pytanie czy badania hormonalne są refundowane?
Martusia ja z klaczkiem testujemy i nie wiem czy ktoś jeszcze. Nie lubię chodzić teraz do toalety bo za każdym razem wpatruje sie w ten papier czy widac krew czy nie.
Spróbuje zasnąć dobranoc! Do jutra po 6:-)

Witam się również.

Marcia - są refundowane, jeżeli dostaniesz skierowanie od gina, wszystko możesz zrobić na NFZ, ale oni niechętni są do dawania.

Indziorko - gdzie jesteś i czy wszystko ok, daj znać bo długo coś nie widać wieści.

Dlaczego pytam o te hormony bo moja koleżanka tez stara sie o dzidzie i ponad rok nic i zapisała sie do pani doktor na NFZ ale powiedziala mi ze wszystkie hormony musi zrobic prywatnie i zastanawiam sie dlaczego . Sama tez sie do niej zapisałam na 29 i chce miec pewność ze te badania są refundowane to ja zapytam dlaczego mam iść prywatnie skoro mozna je zrobic na NFZ.
Bo u mnie chyba nici bedą z testowania bo temperatura mi sukcesywnie odrobinie spada i dzisiaj z rana jakby trochę sluzu podbarwionego krwią było także nastawiam sie na @:-(

reklama
Do góry