reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
To ja miałam całkowicie zmasakrowaną wątrobę :-D (tzn. lekarz twierdził, że nie możliwe, żeby wątroba mnie bolała, ale ja tam swoje wiem ;-) )Jeszcze kilka tygodni po porodzie czułam ból pod żebrami. Brrr!

Witajcie dziewczyny,
widzę, że tutaj ogólny strrrrres panuje przed ważeniem, postresuję się i ja z Wami:angry: Jutro mam wizytę u gina, opóźnioną o 2 tygodnie, bo nie było terminu, a potem długi weekend. Ja ostatni raz byłam ważona przed świętami Wielkanocnymi, wtedy było 86,6. Przez świeta się nie nie oszczędzałam, na majówce też grill za grillem:crazy: Oj obawiam się, że jutro zobaczę 90 na wadze, buuuuu.........:baffled:

A tak w ogóle to super odpoczęłam, naładowałam się energią słoneczną, trochę opaliłam (brzuszek był zasłonięty bluzeczką bez ramiączek). Mam mnóstwo energii, ale za pewne jutro załapię doła, zawsze tak mam po tym cholernym ważeniu, wychodzę taka"nieatrakcyjna i gruba" od lekarza, jak nigdy..:angry:

dziewczynki czekamy na relacje po wizytach i denerwujących ważeniach no i december daj znać jak tam z wami.
krakowianka_12 - 86,6 ? mamo jak ja bym chciała znów tyle ważyć :) ale na razie czekam na trzeci okres i dzidzius murowany co prawda nie bedzie to pewnie wymarzona i wyczekiwana córunia ale nie ważne - oby było już teraz wszystko ok (w głębi serca i tak mi czasem mi przykro i tęskno bo tak bardzo bym chciała córcie - te sukieneczki, warkoczyki ale w zamian będę rozpieszczać moją najsłodsza chrześnicę). już się nie mogę doczekać i dołek chyba prawie minął bo na samą myśl kupna testu ciążowego za miesiąc chodzę cała w skowronkach. czy ten okres trzeci nie mógłby już teraz być ? ehh... jeszcze jakies 3 tygodnie - dam rade, dam rade, dam rade =)=)
Jak tam dziewczynki po weekendzie - wypoczęte? wyspane? pełne zycia i energii ?
Mnie dobija ta beznadziejna dzisiejsza pogoda (deszcz za oknem) i konieczność powrotu do pracy po długim weekendzie.

reklama
Do góry