reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Super chłopak z Bruna [emoji7] Szafirek, pochwal się Antkiem [emoji4]

Dziewczyny, u mnie 18dc, 3 dni po pozytywnym teście owu. Planowałam jeszcze poprawić [emoji173]️, ale chyba jakaś wirusówka mnie dopadła, bo mam straszne bóle głowy i mdłości i raczej nie dam rady. Ale chyba nie będzie wielkiej straty co?

Super chłopak z Bruna [emoji7] Szafirek, pochwal się Antkiem [emoji4]

Dziewczyny, u mnie 18dc, 3 dni po pozytywnym teście owu. Planowałam jeszcze poprawić [emoji173]️, ale chyba jakaś wirusówka mnie dopadła, bo mam straszne bóle głowy i mdłości i raczej nie dam rady. Ale chyba nie będzie wielkiej straty co?
A moze to nie wirusowka ;)
Ja ps 3 dni po owu spalam caly czas [emoji14]

Ka mam pewne opory żeby wstawiać zdjęcia małego publicznie. Każdy może tu wejść. Nawet na swoim fb mam tylko jedno zdjęcie jak się urodził. Takie jakieś dziwne w głowie mam- wiem świruję, [emoji39]
Ale może w jakiś dzień coś wstawię i usunę jak już zobaczycie [emoji39]..

Hahaha ale Ty masz krótsze cykle. Nic sobie jeszcze nie wkręcam bo to za wcześnie. Akcja "szukam objawów" zaczyna się za tydzień [emoji16]

Hahaha ale Ty masz krótsze cykle. Nic sobie jeszcze nie wkręcam bo to za wcześnie. Akcja "szukam objawów" zaczyna się za tydzień [emoji16]
Spoko ;p ja tylko tak glosno mysle i zaciskam kciuki. :*

Szafirek, ja chetnie tez zobaczę Twoje szczescie. Choc doskonale rozumiem. Ja nawet swoich zdjec na FB nie mam, maz wogole z Fb nie korzysta... jakos nie uwazam, zeby pokazywanie siebie a tymbardziej dzieci w internecie bylo potrzebne ;*
Ale moze tak jak piszesz, pokaz nam i za jakis czas skasuj ;)

Ka, myślę, że cykl dobrze wykorzystany, skoro była owulacja [emoji4][emoji4]

Dziewczyny, też mam opory z wrzucaniem zdjęć, z dzidziolem tłumacze sobie tyle, że będzie większy to i będzie wyglądał już nieco inaczej :)

Tak swoją drogą, bo już kiedyś o tym myślałam, może założyłybyśmy jakaś tajną albo zamkniętą grupę na FB? Taką, do której nikt spoza nie będzie miał wglądu, a my będziemy mogły swobodnie sobie zdjęcia wysyłać i gadać nieskrępowanie :) jak to widzicie??

Dziewczyny, też mam opory z wrzucaniem zdjęć, z dzidziolem tłumacze sobie tyle, że będzie większy to i będzie wyglądał już nieco inaczej :)

Tak swoją drogą, bo już kiedyś o tym myślałam, może założyłybyśmy jakaś tajną albo zamkniętą grupę na FB? Taką, do której nikt spoza nie będzie miał wglądu, a my będziemy mogły swobodnie sobie zdjęcia wysyłać i gadać nieskrępowanie :) jak to widzicie??
Ja jestem za. Prawie się znamy jak łyse konie i tak już [emoji16]

reklama

Ja tez jestem za ;)

Do góry