Mimi2330
Fanka BB :)
Jaki slodziutki.
Ile On ma?
Wydaje się taki 'dorosły' hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki slodziutki.
@Szafirek90Oj tak, czasem jestem wykończona i mam nerwy na moją pannę (a jeszcze syn dołoży swoje 3 grosze) i mam dość wszystkiego, ale szybko się otrzezwiam myślą, że jestem prawdziwą szczęściarą, że mam 2 cudownych zdrowych dzieciaków. Ty się też tego kochana doczekasz. U nas na lipcówkach dziewczyna z identyczna historia jak Twoja już się cieszy macierzyństwem i swoim 2 synkiem
U mnie raz M chce raz nie... ale bardziej sklonny ku temu , ze chce... wiadomo cale procedury kursy ito zweryfikuja w miedzy czasie czy faktycznie jestesmy na to gotowi. Nie wiem czy przed sama procedura nam jednak cos sie nie zmieni, bo wiesz jak to jest plany planami a zycie pozniej weryfikuje na co jestesmy gotowi i czego chcemy po kolejnych przejsciach.Szafirek, Colorado, Nagini, cudne dzieciaczki [emoji7][emoji7][emoji7]
Paula, masakra z tą uczelnią, jak to możliwe że uczelnia się odcina od pracownika? Może by ich pozwem postraszyć? Trzymam kciuki za wizytę!
Oczekująca, trzymam kciuki za Wasze staranka [emoji8] my też na dniach zaczynamy. Fajnie, że rozmawiacie o adopcji. M. na razie nie chce, a mi chyba bliżej do adopcji niż do IV.
Trzymam kciuki. Tym razem wszystko będzie dobrze@Szafirek90
Jaki przystojniak Antonio- idealnie pasuje
Co do pogody u nas tez zimno.. w nocy byly 2 stopnie a rano tylko 6... teraz niby wiecej, ale wieje bardzo
@nagini84 licze na to, choc jak wiadomo Franka juz zadne dziecko mi nie zastapi, ale chcemy "zaryzykowac" z kolejna ciaza, takze prosze o kciuki , bo w tym cyklu bedziemy dzialac..
Ustalilismy, ze to ostatni raz dla nas pozniej bedziemy rozwazac adopcje.
Ojoj, współczuję przypomnij proszę, w którym tc jesteś?Dziewczyny super dzieciaczki
Oczekująca trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
Ja niestety wyladowałam wczoraj wieczorem w szpitalu.
Podobno cos z przepływami, więc dostalam skierowanie, ale na izbie nie do konca,wiedzieli w czym problem.
Nie wiem co sie dzieje, nie wiem co beda robić, nie wiem jak wyniki....
Nawet nie ma lekarza żeby zapytać.