Szafirek miałam, nie sprawdził sie. A to z racji tego, ze wylewała z niego dla zabawy, chociaz pic umiala. Ale wiem, ze niektore dziewczyny nawt czyste zupy podawały i chwaliły sobie. Przewinela sie u nas cała plejada róznych wynalazkow-niekapków a strzalem w 10 okazał sie bidonik z Pepco, bodajze za 7 zł. Mniej wiecej kolo roku zaczela pic z normalnego kubeczka, juz nie wylewała tak czesto tylko trzeba było dopilnowac i zabrac jak juz sie napila. Z Pepco polecam tez siateczki do podawania owoców, bardzo fajna sprawa.
reklama
Szafirek90
Fanka BB :)
Kurcze a ja właśnie na niego 3 dyszki wydałamSzafirek miałam, nie sprawdził sie. A to z racji tego, ze wylewała z niego dla zabawy, chociaz pic umiala. Ale wiem, ze niektore dziewczyny nawt czyste zupy podawały i chwaliły sobie. Przewinela sie u nas cała plejada róznych wynalazkow-niekapków a strzalem w 10 okazał sie bidonik z Pepco, bodajze za 7 zł. Mniej wiecej kolo roku zaczela pic z normalnego kubeczka, juz nie wylewała tak czesto tylko trzeba było dopilnowac i zabrac jak juz sie napila. Z Pepco polecam tez siateczki do podawania owoców, bardzo fajna sprawa.
U nas ta siateczka póki co nie sprawdza się ale dopiero od miesiąca rozszerzamy dietę a jakieś 2 tygodnie temu dałam mu gotowane jabłuszko w tym. Może później inne rzeczy chętniej będzie jadł
Maminka córek i synka
Aktywna w BB
Ciekawe jak Olapoducha ? Cisza....
Colorado1989
Kubek niekapek to kojarzę, ale te siateczki, o których mówicie, to że co to? [emoji16] Jakiś link/zdjęcie pliiiiz? [emoji16] Mentalnie się już szykuje [emoji23]
Wiecie co, dziecko ma dodatkowy plus, ostatnio to dostrzegłam. Nawet jak się na męża wnerwię, to jakoś tak na chłodno, bo zaraz mały czegoś chce, albo coś się dzieje i nie mam czasu kipieć ze złości [emoji23] gorzej dla męża, bo to trwa dłużej [emoji39] albo czasem nawet już nic nie mówię, bo brak mi sił.
Wiecie co, dziecko ma dodatkowy plus, ostatnio to dostrzegłam. Nawet jak się na męża wnerwię, to jakoś tak na chłodno, bo zaraz mały czegoś chce, albo coś się dzieje i nie mam czasu kipieć ze złości [emoji23] gorzej dla męża, bo to trwa dłużej [emoji39] albo czasem nawet już nic nie mówię, bo brak mi sił.
Szafirek90
Wrr nie mogę wstawić zdjęć tu! :/ może chociaż link przejdzie?
Link do: siateczka do karmienia - Szukaj w Google
Colorado1989
Aaaa, do tej siateczki wsadza się jedzonko i bobas sobie to zajada przez tą siateczkę, tak? Szprytne [emoji4]Wrr nie mogę wstawić zdjęć tu! :/ może chociaż link przejdzie?
reklama
Szafirek90
Dokładnie tak, ja kupiłam Pepco za grosze i jest ta siateczka i taki silikon w zestawie. Surowe jabłko tylko wkurzyło Antosia a gotowane jakoś niechętnie niuplał ale dosłownie chwilę.
Podziel się: