reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Dobrze wiedzieć , że takie coś jest [emoji4]
Mam wrażenie, że Bruno dziś z litr mleka już wypił, ciągle głodny i głodny [emoji33]
Mam wrażenie, że Bruno dziś z litr mleka już wypił, ciągle głodny i głodny [emoji33]
Szafirek90
Colorado pewnie skok rozwojowy
Antek dziś grzeczny więc w nagrodę znów wydałam fortunę w pepco haha
Antek dziś grzeczny więc w nagrodę znów wydałam fortunę w pepco haha
Zuza87
Kattaya pewnie! Super to jest. Dziecko sie troche zajmie No i mandarynke żeby dac maluchowi to trzeba się nameczyć z obieraniem błonek i skórek, a tak pakujesz do tego i dziecko samo sobie pomemla Tylko lepiej nie siedzeć za blisko
Szafirek co kupiłaś?
Szafirek co kupiłaś?
Szafirek90
Kiedy daliście pierwszy raz mandarynke tak swoją drogą?Kattaya pewnie! Super to jest. Dziecko sie troche zajmie No i mandarynke żeby dac maluchowi to trzeba się nameczyć z obieraniem błonek i skórek, a tak pakujesz do tego i dziecko samo sobie pomemla Tylko lepiej nie siedzeć za blisko
Szafirek co kupiłaś?
Znajomym urodziło się dziecko więc mu kupiłam kilka rzeczy, mają też starszaka więc jakieś zabawki mu wzięłam. A dla Antka kupiłam 2 pary spodni długich bo powoli większość za krótka już, bodziaki na 80 żeby teraz na jesień miał, bluzy cieplejsze, czapeczke, skarpetki, sliniaki.
Ostatnia edycja:
Colorado1989
Pewnie takColorado pewnie skok rozwojowy
Antek dziś grzeczny więc w nagrodę znów wydałam fortunę w pepco [emoji14] haha
Oj, ale w Pepco za fortunę można mieć całą masę rzeczy [emoji16] ja ostatnio kupiłam Brunowi kombinezon na jesień, będzie wyglądał jak niebieskie yeti [emoji23][emoji23]
Haha ja do dziś nienawidzę skórek z mandarynek i wypijam z nich sok, a skórki wyrzucam. Może dla siebie powinnam te siatkę kupić? [emoji23]Kattaya pewnie! Super to jest. Dziecko sie troche zajmie No i mandarynke żeby dac maluchowi to trzeba się nameczyć z obieraniem błonek i skórek, a tak pakujesz do tego i dziecko samo sobie pomemla Tylko lepiej nie siedzeć za blisko
Szafirek co kupiłaś?
reklama
biedronka22
Początkująca w BB
Oj coś długo nie ma tej naszej Oluchypoduchy - 3mam mocno kciuki :*
Kurde już też się denerwuje, bo chyba następna w kolejce jestem ja - dwa tygodnie nam zostały...
Końcówka potwornie już mi się dłuży, wszystko mnie boli, denerwuje, a najgorsze, że chodzę jak kaczka...
Kurde już też się denerwuje, bo chyba następna w kolejce jestem ja - dwa tygodnie nam zostały...
Końcówka potwornie już mi się dłuży, wszystko mnie boli, denerwuje, a najgorsze, że chodzę jak kaczka...
Podziel się: