reklama
Szafirek90
Fanka BB :)
Zobacz media 719079Moje wszystko <3
Szafirek90
Kurcze nie wiem dlaczego. Nigdy nie mogę dodać z telefonu zdjęcia. Specjalnie nawet jakiś album utworzyłam.. Będę kombinować
Mimi2330
Czekamy na foto [emoji6]Kurcze nie wiem dlaczego. Nigdy nie mogę dodać z telefonu zdjęcia. Specjalnie nawet jakiś album utworzyłam.. Będę kombinować
Szafirek90
Ja sobie zajrzałam do książeczki syna i on na 4 miesiące miał już 8300. Wyglądał jak ludzik Michelin. Ale potem przystopował nieco z wagą i na roczek miał 11,700. Między 2 i 3 rokiem życia tak go wyciągnęło, że zrobił się szczypior, dopiero teraz mając prawie 8 lat nabiera ciała i robi się z niego facetNagini mój mąż ma rozmiar stopy 46 i Antek zdecydowanie będzie po nim miał. Już w szpitalu położne się śmiały że wielkie stopki ma.
W ogóle zęby też po nim, już ma 6 a ja w tym wieku miałam 2. Tylko że mąż ma okropne zęby ..
Do 46 jeszcze są buty w sklepach, powyżej niestety lipa.Nagini mój mąż ma rozmiar stopy 46 i Antek zdecydowanie będzie po nim miał. Już w szpitalu położne się śmiały że wielkie stopki ma.
W ogóle zęby też po nim, już ma 6 a ja w tym wieku miałam 2. Tylko że mąż ma okropne zęby ..
Zuza87
Nie widać[emoji24]
reklama
Podziel się: