reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Kurde, my to mamy z tymi stopami ja kozaki kupuję w jednym takim sklepie u nas, babeczka, która prowadzi ten sklep, sama ma taki problem z wielką łydką i podbiciem i sprowadza takie buty. Ale jedna para 400-500 zł... Tak więc noszę je mało kiedy i chucham i dmucham na nie [emoji23]Ja mam rozmiar stopy 36 lub 37 więc rzadko coś na mnie jest.. Mam bardzo szeroką stopę, wysoką podeszwe i do tego grubą kostkę i jeszcze nigdzie nie udało mi się kupić kozaków.. Jedynie botki przed kostkę
Colorado, tak udało się. Wycieli mi kamienie, tarczyca uregulowana. Odetchnęłam z ulgą i nie zamierzam zostawiać już Antosia nigdy więcej..
Świetnie, że już Cię ogarnęli, tyle rzeczy naraz Ci się zwaliło, że szok ... Więc tym większy szacunek za to, że mimo tego utrzymałaś kp po CC już wszystko dobrze też? [emoji4]
Szafirek90
Mimi Antek jest wcześniakiem więc ma refundowane szczepienia 5w1 a co za tym idzie przychodnia musi się martwić o ich dostępność
No raczej na diecie nie da rady jeszcze dwa tygodnie temu jadł co 2 godziny- nawet w nocy!
No raczej na diecie nie da rady jeszcze dwa tygodnie temu jadł co 2 godziny- nawet w nocy!
Ja dla odmiany mam standardową stopę w rozmiarze 39 i wszystkie buty na mnie pasują. Ale równowaga w rodzinie musi być i mąż nosi 48. Patrząc na stopy i dłonie syna jego też to czeka. Oby córka nie poszła w stronę tej rodziny bo teściowa i szwagierka noszą buty 42.
Szafirek90
O kurcze! 10 miesięcy i 9 kg powiadasz?! chyba zaczynam popadać w kompleksy odnośnie wagi Antka
Próbuje chodzić już?
Colorado ile?? Ja mam problem żeby wydać 200zł na buty no ale skoro dzięki temu możesz nosić kozaki to trochę zazdroszczę, że masz taki sklep.
Tak, rana po cc goiła się bardzo długo i boleśnie. Ale już jest dobrze. Czasem mam tylko wrażenie że jest bardzo cienka blizna i jak mocno dotknę lub mąż jakoś tak przydusi przypadkowo to boli jakby się miało rozerwać. Ale skoro tyle czasu miałam dziurę w brzuchu to może ma prawo tak być.
Marzy mi się żeby kolejne dziecko urodzić naturalnie...
Długo mnie nie było i pewnie o tym pisałaś nie raz ale możesz opowiedzieć o porodzie malucha? Nie mogę się dokopać do tych postów.
Próbuje chodzić już?
Colorado ile?? Ja mam problem żeby wydać 200zł na buty no ale skoro dzięki temu możesz nosić kozaki to trochę zazdroszczę, że masz taki sklep.
Tak, rana po cc goiła się bardzo długo i boleśnie. Ale już jest dobrze. Czasem mam tylko wrażenie że jest bardzo cienka blizna i jak mocno dotknę lub mąż jakoś tak przydusi przypadkowo to boli jakby się miało rozerwać. Ale skoro tyle czasu miałam dziurę w brzuchu to może ma prawo tak być.
Długo mnie nie było i pewnie o tym pisałaś nie raz ale możesz opowiedzieć o porodzie malucha? Nie mogę się dokopać do tych postów.
Szafirek90
Nagini mój mąż ma rozmiar stopy 46 i Antek zdecydowanie będzie po nim miał. Już w szpitalu położne się śmiały że wielkie stopki ma.
W ogóle zęby też po nim, już ma 6 a ja w tym wieku miałam 2. Tylko że mąż ma okropne zęby ..
W ogóle zęby też po nim, już ma 6 a ja w tym wieku miałam 2. Tylko że mąż ma okropne zęby ..
Mimi2330
Mój je już wszystko... Mleko w dzień raz lub dwa po 60ml więc tyle co nic jedynie w nocy zjada na spiaco po 180mlMimi Antek jest wcześniakiem więc ma refundowane szczepienia 5w1 a co za tym idzie przychodnia musi się martwić o ich dostępność
No raczej na diecie nie da rady [emoji14] jeszcze dwa tygodnie temu jadł co 2 godziny- nawet w nocy!
Mimi2330
Daj spokój. Później się wyciągnieO kurcze! 10 miesięcy i 9 kg powiadasz?! [emoji14] chyba zaczynam popadać w kompleksy odnośnie wagi Antka [emoji14]
Próbuje chodzić już?
Colorado ile?? Ja mam problem żeby wydać 200zł na buty [emoji14] no ale skoro dzięki temu możesz nosić kozaki to trochę zazdroszczę, że masz taki sklep.
Tak, już są pierwsze próby samodzielnego chodzenia [emoji7]
reklama
Szafirek90
U nas pierś często- nie korzystamy ze smoczka więc też jako uspokajacz działa. A stałych posiłków póki co 3 wprowadziłam.Mój je już wszystko... Mleko w dzień raz lub dwa po 60ml więc tyle co nic jedynie w nocy zjada na spiaco po 180ml
Pewnie wyciągnie się jak zacznie raczkować . Brawo! czyli za chwilę zacznie się uciekanie . U nas od 3 dni dopiero siedzi sam ale wcześniej go nie sadzałam. Pełza, próbuję też podciągać nóżki jak do raczkowania ale wtedy porusza się jak dżdżownica
Podziel się: