Szafirek90
Fanka BB :)
Luiza mówią, że każda ciąża inna i chyba jesteś przykładem że tak właśnie jest
Colorado, ja chętnie ostatnio jem ziemniaki pure (duszone) z cebulką ale na placki jakoś nie mogę patrzeć
Dobrze, że masz tak na ziemniaki a nie np kawior czy gęś bo byś zbankrutowała
Tego się właśnie obawiam, że to ja będę musiała wspierać go chociaż liczę, że jednak stanie na wysokości zadania i da radę
Osobiście chyba wolę, żeby był i marudził niż żeby go miało nie być. Ale wiem, że kobiety różnie do tego podchodzą może faktycznie położna Ci się bardziej przyda i pomoże
Co do płci i dnia cyklu to u nas się nie sprawdziło kalendarz chiński też się nie sprawdził i moje początkowe zachcianki też nie wszystko mówiło, że będzie dziewczynka a tu synuś się trafił
Mimi tak torba do porodu już spakowana i czeka
Dziwne z tym Twoim okresem.. Myślę, że bez lekarza się nie obejdzie. Za długo już to trwa.. Mam nadzieję jednak, że to nic takiego i już kolejne @ będą normalne
Colorado, ja chętnie ostatnio jem ziemniaki pure (duszone) z cebulką ale na placki jakoś nie mogę patrzeć
Dobrze, że masz tak na ziemniaki a nie np kawior czy gęś bo byś zbankrutowała
No, to jak taki rozemocjonowany będzie to Ty go będziesz wspierać jeszcze i przypominać o oddychaniu
Tego się właśnie obawiam, że to ja będę musiała wspierać go chociaż liczę, że jednak stanie na wysokości zadania i da radę
Osobiście chyba wolę, żeby był i marudził niż żeby go miało nie być. Ale wiem, że kobiety różnie do tego podchodzą może faktycznie położna Ci się bardziej przyda i pomoże
Co do płci i dnia cyklu to u nas się nie sprawdziło kalendarz chiński też się nie sprawdził i moje początkowe zachcianki też nie wszystko mówiło, że będzie dziewczynka a tu synuś się trafił
Po pierwsze ginekolog mnie nastraszyła- krótka szyjka, rozwarcie na 1cm, skurcze na ktg i mały który jest bardzo nisko, wstawiony już w kanał rodny i napiera mocno główką. Poza tym coraz częściej mam skurcze, biegunka jak przy oczyszczaniu się organizmu no i dziwne myśli co wstaję to mam w głowie, że zaraz mi wody odejdą takie dziwactwo... heheSzafirek,za imprezę, żeby nie skończyła się na porodówce. A czemu czujesz, że to już?
Mimi tak torba do porodu już spakowana i czeka
Dziwne z tym Twoim okresem.. Myślę, że bez lekarza się nie obejdzie. Za długo już to trwa.. Mam nadzieję jednak, że to nic takiego i już kolejne @ będą normalne