reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Cześć i czołem :D
Na temat szkoły nie wypowiadam się :D....

Colorado jak tam pyrunia Twoja słodka :D?

Luiza gratuluję bliźniaków :D poszczęściło Ci się razy dwa :D jak się czujesz?

Ja czuję, że powoli zbliża się ta chwila... :D Strach się bać.. Zaczynam zastanawiać się jak ja sobie tam poradzę, czy nie rozwiodę się z mężem w trakcie porodu i czy nie zemdleję w kulminacyjnym momencie :D Takie tam rozkminy :)

Mówiłam Wam, że 12 lutego mój mąż ma 30 urodziny i z tej okazji wyprawiam mu imprezę niespodziankę :D to już w ten piątek.. Wszyscy się śmieją, że zrobię show na żywo i prezent mężowi podaruję prosto z pod serca [emoji14] ych.. Łatwo im się tak śmiać, a ja tu zawału dostaję i modlę, się żeby urodzić chociaż kilka dni później ;)
Torba spakowana ? [emoji1]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Szafirek, nie wiem jak się ma Pyrka, w środę mam wizytę i prenatalne [emoji32] ale Pyrka mamusi nie męczy, tylko ziemniaków chce i z emocjami szaleje [emoji16]

Ale super taka impreza niespodzianka! [emoji4] Na pewno będzie absolutnie szczęśliwy i dumny :) a teściowa... Mogę sobie tylko wyobrazić, co się z nią namęczyłaś...

Co do obaw przed godziną 0 to chyba norma :) będzie dobrze! Mąż rodzi też? [emoji4]

Kattaya, achhh studniówka! [emoji173] [emoji16] Obecny mąż miał na nią iść ze mną, ale zerwał wcześniej, więc zrozpaczona poszłam sama, ale bawiłam się pierwsza klasa [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png
Masz jakieś przeczucia co do płci ?:)

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Dziewczyny, mam takie pytanie. Czytałam mądrości internetowe, że jak są przytulania przed owulacją, to większe prawdopodobieństwo dziewczynki, a jak w owulację, to chłopaczka. Możecie to potwierdzić albo zaprzeczyć? [emoji16]

U mnie wg tych mądrości to większą szansa na Pyrkę niż na Pyrka [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png
Sprawdź w kalendarzu chińskim :)

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Ja nie potwierdzę, bo my w tamtym cyklu i przed i w trakcie i po działaliśmy i będzie dziewczynka. Za to moi rodzice, jak działali z moją siostrą to celowali na chłopca i tylko w owulację, a mam siostrę [emoji16] jednym się sprawdza, innym nie, ale nie ma to chyba medycznego potwierdzenia

oar8csqvtxc04ytj.png
U nas też przed i po i jest chłopiec ;)

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Hej Dziewczyny, jestem, czytam, ale nie wyrabiam w pracy i nie mam kiedy się odezwać...

Luiza witaj, gratuluję bliźniaków :)

Szafirek, [emoji110][emoji110][emoji110] za imprezę, żeby nie skończyła się na porodówce. A czemu czujesz, że to już?

Colorado, za Ciebie trzymam za wizytę w środę.

Paula, a czemu nie możesz na zwolnienie? Mi to się czasem ciążą marzy tylko z tego powodu [emoji16][emoji16][emoji16]

całą resztę niewspomniana ściskam mocno!

U nas po @, więc działamy [emoji6]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Nie było mnie chwilę a tu tyle naprodukowalyscie.
Miałam się odnieść do tematu przedszkoli ale jednak uznałam że juz nie ma sensu ;)
Może znów bym wywołała burzę hehe

U mnie impreza udana. Miałam 12 osób Na obiedzie [emoji18]
Poza tym dziś 22dc (pierwszy dzień przerwy przy anty) i okres nadal trwa [emoji21][emoji21][emoji21]
Jestem już tym mega wykończona.... czekam 7dni i jeśli zacznę brać kolejne opakowanie i w ciągu 4dni nie zastopuje to idę do gin bo się w końcu wykrwawie [emoji53]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Mimi, mam wrażenie, że dziewuszka, ale nie wiem, czy to nie jakaś racjonalizacja, czy zmysł wiedźmy [emoji1]

Super, że impreza się udała :)
No z tym okresem to faktycznie chyba lepiej skoczyć do lekarza ... Współczuję Ci go [emoji22]

Nagini, czekamy na wieści ! [emoji110][emoji6]

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Mimi, mam wrażenie, że dziewuszka, ale nie wiem, czy to nie jakaś racjonalizacja, czy zmysł wiedźmy [emoji1]

Super, że impreza się udała :)
No z tym okresem to faktycznie chyba lepiej skoczyć do lekarza ... Współczuję Ci go [emoji22]

Nagini, czekamy na wieści ! [emoji110][emoji6]

8une3e3kck8m6mea.png
Może lekarz już coś wypatrzy ;)

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Do góry