reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Cześć i czołem :D
Na temat szkoły nie wypowiadam się :D....

Colorado jak tam pyrunia Twoja słodka :D?

Luiza gratuluję bliźniaków :D poszczęściło Ci się razy dwa :D jak się czujesz?

Ja czuję, że powoli zbliża się ta chwila... :D Strach się bać.. Zaczynam zastanawiać się jak ja sobie tam poradzę, czy nie rozwiodę się z mężem w trakcie porodu i czy nie zemdleję w kulminacyjnym momencie :D Takie tam rozkminy :)

Mówiłam Wam, że 12 lutego mój mąż ma 30 urodziny i z tej okazji wyprawiam mu imprezę niespodziankę :D to już w ten piątek.. Wszyscy się śmieją, że zrobię show na żywo i prezent mężowi podaruję prosto z pod serca [emoji14] ych.. Łatwo im się tak śmiać, a ja tu zawału dostaję i modlę, się żeby urodzić chociaż kilka dni później ;)
Torba spakowana ? [emoji1]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Szafirek, nie wiem jak się ma Pyrka, w środę mam wizytę i prenatalne [emoji32] ale Pyrka mamusi nie męczy, tylko ziemniaków chce i z emocjami szaleje [emoji16]

Ale super taka impreza niespodzianka! [emoji4] Na pewno będzie absolutnie szczęśliwy i dumny :) a teściowa... Mogę sobie tylko wyobrazić, co się z nią namęczyłaś...

Co do obaw przed godziną 0 to chyba norma :) będzie dobrze! Mąż rodzi też? [emoji4]

Kattaya, achhh studniówka! [emoji173] [emoji16] Obecny mąż miał na nią iść ze mną, ale zerwał wcześniej, więc zrozpaczona poszłam sama, ale bawiłam się pierwsza klasa [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png
Masz jakieś przeczucia co do płci ?:)

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Dziewczyny, mam takie pytanie. Czytałam mądrości internetowe, że jak są przytulania przed owulacją, to większe prawdopodobieństwo dziewczynki, a jak w owulację, to chłopaczka. Możecie to potwierdzić albo zaprzeczyć? [emoji16]

U mnie wg tych mądrości to większą szansa na Pyrkę niż na Pyrka [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png
Sprawdź w kalendarzu chińskim :)

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Ja nie potwierdzę, bo my w tamtym cyklu i przed i w trakcie i po działaliśmy i będzie dziewczynka. Za to moi rodzice, jak działali z moją siostrą to celowali na chłopca i tylko w owulację, a mam siostrę [emoji16] jednym się sprawdza, innym nie, ale nie ma to chyba medycznego potwierdzenia

oar8csqvtxc04ytj.png
U nas też przed i po i jest chłopiec ;)

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Hej Dziewczyny, jestem, czytam, ale nie wyrabiam w pracy i nie mam kiedy się odezwać...

Luiza witaj, gratuluję bliźniaków :)

Szafirek, [emoji110][emoji110][emoji110] za imprezę, żeby nie skończyła się na porodówce. A czemu czujesz, że to już?

Colorado, za Ciebie trzymam za wizytę w środę.

Paula, a czemu nie możesz na zwolnienie? Mi to się czasem ciążą marzy tylko z tego powodu [emoji16][emoji16][emoji16]

całą resztę niewspomniana ściskam mocno!

U nas po @, więc działamy [emoji6]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Nie było mnie chwilę a tu tyle naprodukowalyscie.
Miałam się odnieść do tematu przedszkoli ale jednak uznałam że juz nie ma sensu ;)
Może znów bym wywołała burzę hehe

U mnie impreza udana. Miałam 12 osób Na obiedzie [emoji18]
Poza tym dziś 22dc (pierwszy dzień przerwy przy anty) i okres nadal trwa [emoji21][emoji21][emoji21]
Jestem już tym mega wykończona.... czekam 7dni i jeśli zacznę brać kolejne opakowanie i w ciągu 4dni nie zastopuje to idę do gin bo się w końcu wykrwawie [emoji53]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Mimi, mam wrażenie, że dziewuszka, ale nie wiem, czy to nie jakaś racjonalizacja, czy zmysł wiedźmy [emoji1]

Super, że impreza się udała :)
No z tym okresem to faktycznie chyba lepiej skoczyć do lekarza ... Współczuję Ci go [emoji22]

Nagini, czekamy na wieści ! [emoji110][emoji6]

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Mimi, mam wrażenie, że dziewuszka, ale nie wiem, czy to nie jakaś racjonalizacja, czy zmysł wiedźmy [emoji1]

Super, że impreza się udała :)
No z tym okresem to faktycznie chyba lepiej skoczyć do lekarza ... Współczuję Ci go [emoji22]

Nagini, czekamy na wieści ! [emoji110][emoji6]

8une3e3kck8m6mea.png
Może lekarz już coś wypatrzy ;)

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Do góry