reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Hihi to mamy tu klub wielbicielek młodych ziemniaczków [emoji1] jak zobaczę to nawet te z Izraela albo Egiptu kupię, bo jak co roku się nie opamiętam. I taaaak z kefirkiem o jajkiem! Och! [emoji1] Ale i tak nasze krajowe potem są najlepsze, bo słodkawe [emoji1]

Luiza, też mam napady głupawy [emoji16] ale to i bez ciąży [emoji6] już czujesz dzieciątka? [emoji7] ja usilnie się wyczulam na to, ale nic nie czuję jeszcze [emoji4]

Dziś "zajadam" błonnik, bo znowu w toalecie to tylko przetwarzanie wody u mnie się odbywa :/ a że jutro będę ważona, to muszę o to zadbać, żeby zbędnego balastu nie mieć [emoji16][emoji16][emoji16] bo dziś przez to wszystko to mam prawie 1 kg na plusie [emoji22]

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
My po wizycie. Waga 7900g więc biorąc poprawkę na urodzenie przed 37 tyg to jest dość drobny i na 25 centylu. Wzrost około 72cm więc między 75 a 90 centylem.

No i mamy pierwszego zęba ;):) Wow , w niedzielę sprawdzałam palcem a wczoraj zaglądałam i nie było widać a dziś Pani Doktor wypatrzyła :)

Colorado, czuję tak szybko może właśnie dlatego, że są dwa, ale to tak charakterystyczne uczucie, że nie da się pomylić z niczym innym :)

Zuza, zapamiętam o tej szczoteczce, bo na prawdę jak mi Kuba pójdzie po ziemniaki do sklepu, to czasem mu takie karzełki wcisną, że z lupą je obierać :D

Colorado, czuję tak szybko może właśnie dlatego, że są dwa, ale to tak charakterystyczne uczucie, że nie da się pomylić z niczym innym :)

Zuza, zapamiętam o tej szczoteczce, bo na prawdę jak mi Kuba pójdzie po ziemniaki do sklepu, to czasem mu takie karzełki wcisną, że z lupą je obierać :D
Ale im mniejsze ziemniaczki tym smaczniejsze! [emoji1] Ja zawsze tych malizn się domagam :) i tak jak Zuza mam leniwy patent, mam zawsze do ziemniaków przeznaczoną jedną gąbeczkę, taką jak do naczyń, z 1 szorstką stroną i nią szoruję [emoji23]

Może tak być z tym czuciem, co 8 kończynek to nie 4 [emoji1] mają czym smyrać [emoji23]

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Do góry