reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Śliczne macie dzieciaczki, też bym już takiego maluszka przytuliła, a gdzie tam lipiec :) Na razie wyładowuje mój niepohamowany instynkt macierzyński na moim 7-latku, już pewnie ma mnie dość i z ulgą powita zmiennika do przytulanek ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Używa któraś z Was dzbanek filtrujący? Możecie coś polecić?

U mnie w wodzie przegotowanej pływa mnóstwo jakiś mętów.... A czajnik świeżo odkamieniony [emoji51]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Mimi ja mam Brita Marella XL i jestem bardzo zadowolona. Miałam Dafi ale był mniej stabilny i Kuba jak napełniał i odstawiał na szafkę to się przewracał.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi ja mam Brita Marella XL i jestem bardzo zadowolona. Miałam Dafi ale był mniej stabilny i Kuba jak napełniał i odstawiał na szafkę to się przewracał.

Kupowalas gdzieś stacjonarnie czy przez Internet?
Jak często wymienia się filtry? Jestem Zielona w temacie ;)

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Przymierzałam się do kupienia na allegro ale mąż kupił w Stokrotce. Filtr się wymienia co miesiąc, ba dzbanku jest wskaźnik jak zacznie migać trzeba zmienić :)

W sumie używa się to tylko do wody a i tak wymyjesz i kupisz nowy filtr.

reklama
Agunia dopiero doczytałam. Strasznie mi przykro z powodu Twoich problemów zdrowotnych:(
Kasiu my też u starszego robiliśmy w domu i teraz też raczej tak będzie.

Do góry