Mimi2330
Fanka BB :)
Ja brałam mama dha i kwas foliowyMam pytanie jakie witaminy bierzecie ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja brałam mama dha i kwas foliowyMam pytanie jakie witaminy bierzecie ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak. Cała ciaze bralamKwas foliowy cała ciąże ? Teraz biorę jod wit d3 i prenatal DHA- kwasy Omega -3
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też szybko bralam magnez. Magne b6 3x2 tabl podobno zapobiega m.in. puchnieciuAno właśnie tak czytam że niektórzy biorą cała kurczę ja 10 lat temu byłam w ciąży ostatni raz i Wszystko sie pozmieniało ...
Ja jakoś ok 20tygA kiedy czułaś pierwsze ruchy ? Dziewczyny na lipcowych piszą ze juz w 16 tyg czuja i trochę mnie to dziwi ale ja to Wszystko zapomniałam i niby coś czułam przedwczoraj ale nie wiem czy to dziecko ?
Czytałam w necie i nie znalazłam, żeby kogoś uczuliła, gin też popatrzył znad okularów i dźwignął brew [emoji23] jeszcze nie wie, że ja jestem wyjątkowa na swój sposób [emoji23]Paula, trzymam kciuki za jutro!
Agunia, masz straszne apogeum, trzymaj się!
Mi ginekolog poradziła już przed ciążą brać pregnę plus, więc tak sobie już biorę prawie rok [emoji16]
Colorado, gdzie Cię niesie?[emoji16]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Colorado namawiaj męża, powiedz że smog zły dla dziecka.Czytałam w necie i nie znalazłam, żeby kogoś uczuliła, gin też popatrzył znad okularów i dźwignął brew [emoji23] jeszcze nie wie, że ja jestem wyjątkowa na swój sposób [emoji23]
Gdzie mnie niesie? W dzicz! A na pewno zdala od bloków [emoji14] ostatnio chyba nam się sąsiedzi nad nami zmienili, co chwilę imprezy, dzikie seksy, remonty. No i ogólnie sąsiedzi zlewająco-upierdliwi. Jak wyglądam przez okno - beton beton beton i bloki. Wszędzie psy robiące pod blokiem na przeciwko swojego, no bo pod swoim przecież nie będą. Chyba jestem przewrażliwiona [emoji23] a może to lata spędzone w domu wdrukowały się chyna w DNA [emoji14]