reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Rozumiem Was! U mnie to samo od kiedy pamiętam!Ważąc 50kg słyszałam że "mam sadło", "fałdy na brzuchu" i że mama była szczuplejsza w moim wieku. A później to że mam coś ze sobą zrobić bo narobię starszemu synkowi wstydu bo ma "taką matkę". A ostatnio Kuba spędził u nich weekend i mówi do mnie po kilku dniach: " Mamo jakbyś schudła 30kg to Twoi rodzice byliby zadowoleni". Zamurowało mnie. Wiedziałam że sam by tego nie wymyślił...
Moje chłopaki są chore :( Dominik zaraził się od Kuby a n dodatek chyba ząbki będą się wybijać.
A co do zwierzakóww to ja mam psa z ADHD (level hard) i tak mi daje w kość że nie wiem czy kiedyś zdecyduję się na innego zwierzaka. Już się boję co będzie jak Dominik zacznie raczkować...Weterynarz mówi że to jego jedyna psia pacjentka tak nadpobudliwa i od początku mówi że sunie to raczej spokojne... Przygarnęliśmy ją 5 lat temu(miała 1,5roku) myśleliśmy że uda nam się ją wyciszyć,ale nic z tego...Jak są goście musimy ją zamykać w druhim pokoju albo w łazience bo skacze na wszystkich i szczeka(z radości bo jest łagodna bardzo), ale przez tą nadpobudliwość dzieci znajomych się jej boją... Jest sunią swojego Pana i po jego wyjściu potrafi godzinę szczekać...Także migrenę mi już nie jedną zafundowała. Taki typ nam się trafił;)
1516699976-c0ef1d1ce5aed1e3-aaaaaa.jpeg
Ma niewiele takich zdjęc. Większość wygląda tak [emoji23]
1516700031-7144d1cbea1edaa1-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Zuza, wow jakbym moją mamę słyszała, że moje dzieci będą się mnie wstydzić. Poza tym zawsze było, że nie żaden facet mnie nie zechce. Jak pojawił się Marcin to, że jak nie schudnę to odejdzie, teraz po ślubie, są teksty, że będzie się oglądał za szczupłymi i młodymi, bo mężczyźni są wzrokowcami, a w końcu mnie zdradzi i odejdzie. Ojciec oczywiście to potwierdza, ciekawe czy też zdradzał mamę jak była gruba.
Normalnie rodzinna sielanka.

reklama
Myślałam że tylko ja mam taką mamę... Moje koleżanki mają super mamy,w ogóle rodziny.
Colorado behawiorysta to chyba spory koszt, co?
W temacie nauczycieli to tylko mogę tyle powiedzieć że Kuba ma bardzo fajną wychowawczynie i jest jeszcze Pani Violetka,pomoc, obie mają super kontakt z chłopcami i nami,rodzicami. Kuba chodzi do klasy dla dzieci z autyzmem i jest ich trzech(sami chłopcy). Przykro mi jest że nie szanuje się nauczycieli w dzisiejszych czasach bo bardzo ciężko pracuja! Podziwiam!
Kattaya ale śliczna:* I jakie ma iskierki w oczach:) Jest grzeczna czy lubi trochę psocić?

Nie chciałam pisać ale na tym ostatnim zdjęciu wygląda jakby już miała plan co napsocić ;)

Rozumiem Was! U mnie to samo od kiedy pamiętam!Ważąc 50kg słyszałam że "mam sadło", "fałdy na brzuchu" i że mama była szczuplejsza w moim wieku. A później to że mam coś ze sobą zrobić bo narobię starszemu synkowi wstydu bo ma "taką matkę". A ostatnio Kuba spędził u nich weekend i mówi do mnie po kilku dniach: " Mamo jakbyś schudła 30kg to Twoi rodzice byliby zadowoleni". Zamurowało mnie. Wiedziałam że sam by tego nie wymyślił...
Moje chłopaki są chore :( Dominik zaraził się od Kuby a n dodatek chyba ząbki będą się wybijać.
A co do zwierzakóww to ja mam psa z ADHD (level hard) i tak mi daje w kość że nie wiem czy kiedyś zdecyduję się na innego zwierzaka. Już się boję co będzie jak Dominik zacznie raczkować...Weterynarz mówi że to jego jedyna psia pacjentka tak nadpobudliwa i od początku mówi że sunie to raczej spokojne... Przygarnęliśmy ją 5 lat temu(miała 1,5roku) myśleliśmy że uda nam się ją wyciszyć,ale nic z tego...Jak są goście musimy ją zamykać w druhim pokoju albo w łazience bo skacze na wszystkich i szczeka(z radości bo jest łagodna bardzo), ale przez tą nadpobudliwość dzieci znajomych się jej boją... Jest sunią swojego Pana i po jego wyjściu potrafi godzinę szczekać...Także migrenę mi już nie jedną zafundowała. Taki typ nam się trafił;)
1516699976-c0ef1d1ce5aed1e3-aaaaaa.jpeg
Ma niewiele takich zdjęc. Większość wygląda tak [emoji23]
1516700031-7144d1cbea1edaa1-aaaaaa.jpeg

Zuza mam prawie identycznego psa :D Ale mój to na dworzu siedzi. A wasz w domu?

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Do góry