reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Colorado to specjalnie dla Ciebie Zobacz załącznik 833785
Co do mleczka i lustra to wiedział co zrobić żeby mieć szlaban na sprzątanie łazienki [emoji14]
Super że bluzeczka pasuje jak ma taki krój to będzie rosła z Wami
Kasia gratulacje dla Filipka!!! Teraz tylko patrzeć jak będą kiełkować
Dzięki! Wstałam i nawet tak mi jakoś żwawiej! [emoji16]
Kurde, może faktycznie taki miał zamiar z tym mleczkiem?! Mistrz intrygi!
Gratuluję ząbka [emoji4]
Mam nadzieję z tą dziedzicznością mdłości i innych przyjemności
Mimi, mam posprzątaną chałupę i wyciągnięte planszówki ale schowane przed kotami [emoji16] czyli wszystko gotowe. No, i mąż jest uzbrojony w czipsy (fuj!) [emoji16]
kasia0121
My też już gotowi. Sałatka zrobiona, ciasto upieczone, szampan się chłodzi, fajerwerki czekają, jeszcze tylko koreczki zrobimy
Z powodu imprezowania z młodocianym Filipem fajerwerki będziemy odpalac po godzinie 20, co by młody mógł nacieszyć oczy
Z powodu imprezowania z młodocianym Filipem fajerwerki będziemy odpalac po godzinie 20, co by młody mógł nacieszyć oczy
Szafirek90
No widzisz, coś za coś.. Mój umie jedynie jajecznice zrobićU mnie mąż to gotuje za to cudniemoje gabaryty poniekąd z tego wynikająno i wiesza mi firanki, bo ja powyżej 2giego stopnia drabiny to nie wyjdę
Nie chcę Cię rozczarować, ale moja mam nie miała mdłości, ani wymiotów przez 3 ciąże, a ja do dnia dzisiejszego mam mdłości i zdarza się jeszcze, że wymiotujęDziewczyny, myślicie, że brak mdłości w ciąży może być dziedziczny? Ostatnio z mama rozmawiałam i mówiła mi, że w ciąży nie miała nigdy mdłości, jedynie potem ją zgaga męczyła i kręgosłup, tak to bez problemów
Kasia gratuluję pierwszego zębola :d kto znalazł ?
W domku przed Tv zrobiłam sałatkę z kurczakiem i ananasem, szarpanego kurczaka do tortilii, mini serniczki z truskawkami, mam picollo i popcorn- mogę świętowaćJak tam dziewuszki gdzie imprezujecie?
Szafirek90
Zuza87
Witam się i ja Sylwestrowo-domowo
Sałatka gyros zrobiona, chatka baby jagi i metrowiec się chłodzą, przekąski na stole. Czekamy tylko na powrót Kuby od dziadków Kupilismy żarówkę dyskotekową w Biedronce,będzie mlody zachwycony
Kasiu gratulujemy wyczekanego ząbka :*
Colorado obys się Świetnie czuła całą ciąże
A Tobie Szafirek mogłyby te mdłości odpuścić wreszcie :*
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :* Aby był lepszy a chociaż bie gorszy niż mijający [emoji14] Duuużo zdrówka przede wszystkim:* I miłości :*
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Sałatka gyros zrobiona, chatka baby jagi i metrowiec się chłodzą, przekąski na stole. Czekamy tylko na powrót Kuby od dziadków Kupilismy żarówkę dyskotekową w Biedronce,będzie mlody zachwycony
Kasiu gratulujemy wyczekanego ząbka :*
Colorado obys się Świetnie czuła całą ciąże
A Tobie Szafirek mogłyby te mdłości odpuścić wreszcie :*
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :* Aby był lepszy a chociaż bie gorszy niż mijający [emoji14] Duuużo zdrówka przede wszystkim:* I miłości :*
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Paula1207
Hej Dziewczyny [emoji4] my też sylwester w domku [emoji4] mielismy okazję iść do znajomych, ale mamy trzy psiaki, w tym dwa panikujące przy strzałach fajerwerków, więc zostajemy w domku. Spędzamy czas przy filmach i w łóżku, z dobrym jedzonkiem [emoji16]
Wszystkiego dobrego wam życzę na ten nadchodzący rok [emoji4] żeby był jeszcze lepszy niż obecny [emoji6] udanych domowych i nie domowych zabaw
Wszystkiego dobrego wam życzę na ten nadchodzący rok [emoji4] żeby był jeszcze lepszy niż obecny [emoji6] udanych domowych i nie domowych zabaw
agunia50002
Witam i ja domowo Dziś pozwalam sobie na wszystko a od jutra wracamy do prawidłowego jedzonka Mąż jako kierowca dziś robi wiec szampana się napije jak skończy Kapsio ma piccolo a ja wodę ale oczywiście niegazowana
Kochane moje życzę Wam wszystkigo najlepszego w tym nowym roku dużo odpoczynku,mało stresu oczywiście zdrówka i pociechy z naszych pociech i z mężów też Buziaki kobietki :* :* :*
Kochane moje życzę Wam wszystkigo najlepszego w tym nowym roku dużo odpoczynku,mało stresu oczywiście zdrówka i pociechy z naszych pociech i z mężów też Buziaki kobietki :* :* :*
reklama
Podziel się: