reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Ja też lubię planszówki. Z młodszym bratem gram. Na sylwestra też mamy już przygotowane monopoly i risk. Męża wysłałam już po zakupy na sylwestra i jutro coś zacznę szykować.
Ja też chce takiego męża co potrafi prasowac. Mój twierdzi że on specjalnie kupuje ubrania które nie wymagają prasowania. Ta, jasne. ..... zwłaszcza koszule.
Okna próbował kiedyś umyć - podziekowalam za współpracę. Widoczność była gorsza niż przed umyciem:-) :)

reklama
Moj w tym roku tez mył okna [emoji23] zrobił to lepiej niz ja [emoji23][emoji23] dobrze, ze pozwolil mi firany powiesić bo pewnie bym i tak poprawiała [emoji23]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Szafirek, Leli, to rozmnażać się z takimi "dinusiami" ([emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]) na potęgę! Takie geny trzeba rozsiać! [emoji16]

U mnie mąż to gotuje za to cudnie [emoji173] moje gabaryty poniekąd z tego wynikają [emoji23] no i wiesza mi firanki, bo ja powyżej 2giego stopnia drabiny to nie wyjdę [emoji16]

Kasia, koszule to koszmar do prasowania [emoji36]lepszy byłby cieplejszy klimat, gdzie mniej ciuchów się nosi [emoji16]

Szafirek, mogę polecić spokojnie La cosa nostra (gangsterskie klimaty) i jeszcze terraformacja marsa (taka science fiction, którego ja fanką nie jestem, ale gra jest fajna - takie rozbudowane kosmiczne monopoly) [emoji108]ja w karty nie wyrabiam, nie umiem spamiętać różnych zasad dla tych samych kart [emoji16]

Muszę obczaić te gry, które wymieniłyście :) nie ma nic lepszego na wolny czas niż planszóweczka [emoji173]

8une3e3kck8m6mea.png

Cześć Wam! Czy macie może jakieś naprawdę dobre i sprawdzone porady na przeróżnego rodzaju tematy związane z L-karnityną? Ja właśnie poszukuję czegoś sprawdzonego, a w Internecie jest tyle przeróżnego rodzaju porad w tym obszarze tematycznym, że ciężko jest się na coś konkretnego zdecydować... Co sądzicie na przykład o takich poradach jak te Link do: L-karnityna - efekty, dawkowanie, skutki uboczne - BudujMase.pl Czy Waszym zdaniem warto się do tych informacji stosować?

Ostatnia edycja:
No, Ka, to owocnych staranek życzę :) urlop po świętach to super pomysł, nic szczególnego poza biesiadowaniem nie zrobiłam, ale jestem padnięta i też urlopik mógłby się przydać [emoji16] a dietą się nie przejmuj, w styczniu wszystko wróci do normy :)

Mimi, na pół roku to chojnie! Ja musiałam co 3 mce chodzić po antyki :) madinette miałam, one chyba są zalecane właśnie przy problemie z androgenami, jeśli jeszcze dobrze pamiętam (?) Ale ja tam różnicy po nich nie widziałam :/

Szafirek, no weź! To takie facety istnieją?! [emoji16]U mnie dziś mija kolejny dzień patrzenia na pranie [emoji16]ale dziś w pierwszej kolejności muszę ogarnąć moje apartamenty, bo jutro mamy gości [emoji54]

W sylwestra z mężem pewnie obejrzymy jakiś film i będziemy grać w planszówki [emoji16] wszystkich ostatnio terroryzuję planszówkami [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png
Tak. Właśnie poprosiłam o jakieś antyandrogenne

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Witaj Leli i oczywiście gratulacje :)
A Wy mnie tak wychwalacie że w piórka obrastam :D
Co do pomocy męża to przed Wigilią postanowił posprzątać łazienkę i wszystko potraktował mleczkiem na kamień łącznie z lustrem :p Skończył i pyta ładnie??? Myślałam że mnie trafi lustro całe w mazach i tłuste :p A prasowanie to tak jak któraś pisała kupuje takie rzeczy których nie trzeba prasować po czym zaczyna prasować jak to widzę zabieram żelazko dla jego dobra. A sama też nie lubię prasować dziś czeka na mnie prasowanie z dwóch suszarek...
U nas od chrzcin masakra Michaś ciągle płacze w dzień spi tylko raz 30-50minut i koniec w nocy co 30minut pobudka idzie zwariować .
Sylwestra też spędzamy w domu a w pierwszy weekend po sylwestrze mąż wyjeżdża....
Co do tabletek też wypisał mi na pół roku i właśnie w styczniu muszę się udać do niego po kolejny zapas.

Agunia, bo jesteś torpeda, wyślij mi jakąś wiązkę energii, bo mi jej ostatnio brak [emoji30]

Lustro mleczkiem? [emoji23] Ważne, żeby na następny raz zapamiętał [emoji1]

Przyszła mi dziś bluzeczka z bon prixa, cudny materiał i jeszcze te groszki ... [emoji7] Jak pyrka urośnie to się tam zmieści, a potem będę musiała sobie zwęzić w talii bo troche taki workowaty krój, no ale poniekąd o to mi w końcu chodziło [emoji1]

Dziewczyny, myślicie, że brak mdłości w ciąży może być dziedziczny? Ostatnio z mama rozmawiałam i mówiła mi, że w ciąży nie miała nigdy mdłości, jedynie potem ją zgaga męczyła i kręgosłup, tak to bez problemów [emoji108]

8une3e3kck8m6mea.png

Colorado może coś w tym byc. Moja mama też pierwszą ciążę znosila idealnie, podobnie jak ja. Kolejne już nie były kolorowe, zobaczymy czy tutaj też pójdę jej śladem.

Ogłaszam, ogłaszam : mamy pierwszego ząbka. Dolna prawa jedynka. Ponad 8 miesięcy kazał dziad na siebie czekać :-) :)

reklama
Colorado to specjalnie dla Ciebie :D
ener.jpg

Co do mleczka i lustra to wiedział co zrobić żeby mieć szlaban na sprzątanie łazienki :p
Super że bluzeczka pasuje jak ma taki krój to będzie rosła z Wami :)
Kasia gratulacje dla Filipka!!! Teraz tylko patrzeć jak będą kiełkować;)

Załączniki

• ener.jpg
    ener.jpg
    93,4 KB · Wyświetleń: 461
Do góry