reklama
kasia0121
Fanka BB :)
Kasia gratuluję pierwszego zębola :d kto znalazł ?
W domku przed Tv zrobiłam sałatkę z kurczakiem i ananasem, szarpanego kurczaka do tortilii, mini serniczki z truskawkami, mam picollo i popcorn- mogę świętować
No jak kto, Filip Ja byłam druga, dawalam mu biszkopcika i tak o coś zachaczylam, myślałam że to kasza jaglana bo wcześniej jadł, próbowałam mu to zdrapac ale się nie chciało. Zaglądam do paszczeki a tam dziaslo się rozeszlo jak morze czerwone i wyłonił się ząbek . Filip co chwilę obmacuje tego zęba
Szczęśliwego Nowego Roku, spełnienia wszystkich planów i marzeń. Szampanskiej zabawy
My już tanczymy
Colorado1989
Wszystkiego najlepszego dziewczyny! Oby ten rok dla każdej z nas był dokładnie taki, jakbyśmy chciały! [emoji173]
Jak zawsze po sylwestrze z niewiadomego powodu mam lekki niepokój co do tego, co nowy rok przyniesie [emoji32]
U nas sylwek też udany, pograliśmy, puściliśmy sobie koncerty rammstein i brit floyd, zjedliśmy kulki ziemniaczane, pooglądaliśmy fajerwerki i uspokajaliśmy koty [emoji6]
Kulinarnie się wyleniłam, jeszcze mam dość nawet patrzenia na jedzenie po świętach [emoji16]
Jak zawsze po sylwestrze z niewiadomego powodu mam lekki niepokój co do tego, co nowy rok przyniesie [emoji32]
U nas sylwek też udany, pograliśmy, puściliśmy sobie koncerty rammstein i brit floyd, zjedliśmy kulki ziemniaczane, pooglądaliśmy fajerwerki i uspokajaliśmy koty [emoji6]
Kulinarnie się wyleniłam, jeszcze mam dość nawet patrzenia na jedzenie po świętach [emoji16]
kasia0121
My też na spokojnie. Filip zasnął przed 21, a przed północą obudziły go fajerwerki, także musiałam go usypiac od nowa.
I tak sobie zdałam sprawę, że mój syn urodził się w tamtym roku (brzmi to tak dorośle), a ja w tym roku wracam do pracy (brzmi to tak bardzo smutno).
I tak sobie zdałam sprawę, że mój syn urodził się w tamtym roku (brzmi to tak dorośle), a ja w tym roku wracam do pracy (brzmi to tak bardzo smutno).
kasia0121
Kasia i co z młodym? Żłobek?
Na szczęście moi rodzice będą z Filipem. Pracują w systemie zmianowym więc prawie zawsze ktoś jest w domu, raz tato, raz mama. A jak będę akurat obydwoje w pracy to swoją pomoc zaproponowali moi dziadkowie, poza tym mąż ma jeden dzień w tygodniu wolne, a w razie czego to będę brała jakiś urlop. Ogólnie to mamy bardzo komfortową sytuację.
Co prawda żłobek nie jest złym pomysłem ale obawiam się ciągłego chorowania Filipa. Ale do przedszkola już go wyśle
reklama
Colorado1989
Oo jakie cudowne zgranie rodzinne fajnie, że możesz liczyć na ich pomocNa szczęście moi rodzice będą z Filipem. Pracują w systemie zmianowym więc prawie zawsze ktoś jest w domu, raz tato, raz mama. A jak będę akurat obydwoje w pracy to swoją pomoc zaproponowali moi dziadkowie, poza tym mąż ma jeden dzień w tygodniu wolne, a w razie czego to będę brała jakiś urlop. Ogólnie to mamy bardzo komfortową sytuację.
Co prawda żłobek nie jest złym pomysłem ale obawiam się ciągłego chorowania Filipa. Ale do przedszkola już go wyśle
A czas faktycznie szybko leci [emoji4] czasem to dobrze, czasem to źle...
Jutro idę na badania laboratoryjne, w tym krzywą cukrową i ciemno to widzę. Ostatnio jak zjem coś słodszego to zmuła, a co dopiero tyle tej glukozy [emoji52]
Podziel się: