reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Jak tam dziewuszki gdzie imprezujecie?;)

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Colorado to specjalnie dla Ciebie :D Zobacz załącznik 833785
Co do mleczka i lustra to wiedział co zrobić żeby mieć szlaban na sprzątanie łazienki [emoji14]
Super że bluzeczka pasuje jak ma taki krój to będzie rosła z Wami :)
Kasia gratulacje dla Filipka!!! Teraz tylko patrzeć jak będą kiełkować;)
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Dzięki! Wstałam i nawet tak mi jakoś żwawiej! [emoji16]

Kurde, może faktycznie taki miał zamiar z tym mleczkiem?! Mistrz intrygi!

Gratuluję ząbka [emoji4]

Mam nadzieję z tą dziedzicznością mdłości i innych przyjemności :)

Mimi, mam posprzątaną chałupę i wyciągnięte planszówki ale schowane przed kotami [emoji16] czyli wszystko gotowe. No, i mąż jest uzbrojony w czipsy (fuj!) [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png

My też już gotowi. Sałatka zrobiona, ciasto upieczone, szampan się chłodzi, fajerwerki czekają, jeszcze tylko koreczki zrobimy :)

Z powodu imprezowania z młodocianym Filipem fajerwerki będziemy odpalac po godzinie 20, co by młody mógł nacieszyć oczy :)

U mnie mąż to gotuje za to cudnie
emoji173.png
moje gabaryty poniekąd z tego wynikają
emoji23.png
no i wiesza mi firanki, bo ja powyżej 2giego stopnia drabiny to nie wyjdę
emoji16.png
No widzisz, coś za coś.. Mój umie jedynie jajecznice zrobić :p

Dziewczyny, myślicie, że brak mdłości w ciąży może być dziedziczny? Ostatnio z mama rozmawiałam i mówiła mi, że w ciąży nie miała nigdy mdłości, jedynie potem ją zgaga męczyła i kręgosłup, tak to bez problemów
Nie chcę Cię rozczarować, ale moja mam nie miała mdłości, ani wymiotów przez 3 ciąże, a ja do dnia dzisiejszego mam mdłości i zdarza się jeszcze, że wymiotuję :D

Kasia gratuluję pierwszego zębola :d kto znalazł :D ?

Jak tam dziewuszki gdzie imprezujecie?;)
W domku przed Tv :) zrobiłam sałatkę z kurczakiem i ananasem, szarpanego kurczaka do tortilii, mini serniczki z truskawkami, mam picollo i popcorn- mogę świętować :D

Witam się i ja Sylwestrowo-domowo ;)
Sałatka gyros zrobiona, chatka baby jagi i metrowiec się chłodzą, przekąski na stole. Czekamy tylko na powrót Kuby od dziadków ;) Kupilismy żarówkę dyskotekową w Biedronce,będzie mlody zachwycony ;)
Kasiu gratulujemy wyczekanego ząbka :*
Colorado obys się Świetnie czuła całą ciąże:)
A Tobie Szafirek mogłyby te mdłości odpuścić wreszcie :*
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :* Aby był lepszy a chociaż bie gorszy niż mijający [emoji14] Duuużo zdrówka przede wszystkim:* I miłości :*

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny [emoji4] my też sylwester w domku [emoji4] mielismy okazję iść do znajomych, ale mamy trzy psiaki, w tym dwa panikujące przy strzałach fajerwerków, więc zostajemy w domku. Spędzamy czas przy filmach i w łóżku, z dobrym jedzonkiem [emoji16]

Wszystkiego dobrego wam życzę na ten nadchodzący rok [emoji4] żeby był jeszcze lepszy niż obecny [emoji6] udanych domowych i nie domowych zabaw

oar8csqv68nxtydn.png

Witam i ja domowo:) Dziś pozwalam sobie na wszystko a od jutra wracamy do prawidłowego jedzonka :) Mąż jako kierowca dziś robi wiec szampana się napije jak skończy Kapsio ma piccolo a ja wodę ale oczywiście niegazowana :)
Kochane moje życzę Wam wszystkigo najlepszego w tym nowym roku dużo odpoczynku,mało stresu oczywiście zdrówka i pociechy z naszych pociech i z mężów też :D Buziaki kobietki :* :* :*

reklama
Do góry