reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Mimi ja mam taką Link do: PODUSZKA ORTOPEDYCZNA dla niemowląt dzieci MIŚ
i teraz juz nie spi na niej ale faktycznie było widać po miesiącu różnicę .A teraz jak większość dnia spędza na brzuchu główka robi się coraz ładniejsza .U mnie ciągle przekręcał się na prawy bok i z prawej strony zrobiła się płaska a teraz jest już ładna a i zwiększyli nam wit D3 .
Zuza ciesz się świętami a teściową potraktuj jak ona Ciebie .Ja tak robię ,bo niestety na wigilii będzie a do tego jej facet co mi samochód uszkodził i do dziś nie przeprosił .... ale są to pierwsze święta Michasia i chce ,żeby były piękne ,A tą godzinę czy dwie kolacji jakoś się z tą teściową wytrzyma ;)
Ooo to już jest przystępna cena :)
A jaką dawkę Wit d3 macie?
Ja daje vigantol 500.

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
No to droga ta poduszka:/
Ona jest szczupła i zawsze byla."Nigdy by sie tak nie zapuscila"

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Yhhhh.... No brak mi słów, Zuza... Przykro, że jest taka... wy staracie się, mimo wszystko ją zapraszacie, zęby zaciskacie, a ona takie rzeczy ...

Mimi, mąż wtedy nie zareagował, bo on nie zauważa takich ukrytych mniej lub bardziej złośliwości, a kobiety są mistrzyniami świata w nich ... A ja czasem już takie mądrości zostawiam bez reakcji, bo szkoda nerwów. Generalnie jeśli ciąża mi się potwierdzi, to zastanowię się, czy dla własnego i nie tylko własnego zdrowia nie pozostawić tej radosnej nowiny aż brzuch mnie nie zdradzi :D bo ja już wiem, jak to będzie wyglądać z jej strony... [emoji14]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi kiedyś wspominałaś że przy Oskarze miałaś taki problem,pewnie to Cię martwi?
Agunia a dlaczego macie większą dawkę? Na tym samym mi zależy,żeby te Święta były piękne, a nie u teściowej [emoji14]
Mi się Dominik zaczął przekręcać na brzuch i w nocy czasem się budzi bo zaśnie na boku/plecach a budzi się na brzuchu i to z rączką pod spodem którą nie zawsze mu się udaje wyciągnąć.

Mimi kiedyś wspominałaś że przy Oskarze miałaś taki problem,pewnie to Cię martwi?
Agunia a dlaczego macie większą dawkę? Na tym samym mi zależy,żeby te Święta były piękne, a nie u teściowej [emoji14]
Mi się Dominik zaczął przekręcać na brzuch i w nocy czasem się budzi bo zaśnie na boku/plecach a budzi się na brzuchu i to z rączką pod spodem którą nie zawsze mu się udaje wyciągnąć.

Tak.... Oskar mial strasznie plaska główkę. Wyglądało to przerażająco. Jakby jej w ogóle z tyłu nie miał :/
Na szczęście wyprostowalo się wszystko.

Moje dzieciaczki ogólnie nie mają bardzo okrągłych głów po mężu. On ma taką trochę przyplaszczona hehe no ale to nie zmienia nic ze nie powinna się tak spłaszczyć

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Colorado dla Waszego spokoju chyba lepiej nie mówić aż nie będziesz musiała ze względu na brzuszek;) W ciąży spokój jest potrzebny...
A moja teściowa mnie tak wnerwiła kilka dni temu jak przez telefon mi powiedziała że śnił się jej Dominik że był taaaaki gruby,miał krótkie ręce tak nimi machał i się śmiał... Aż mi ciśnienie skoczyło. Do niej nie dociera że maluszki mogą być pulchniutkie i to jest słodkie. Pytała się nawet czy nie powinniśmy mu trochę mleka ograniczyć. Jak Kuba był mały też mówiła że gruby,potem był za chudy(jeść mu nie dajecie?! ), a teraz znowu za gruby i też mamy mu jedzenie ograniczyć. Ona ma jakąś obsesję na punkcie wagi...

Zuza bo Michasiowi bardzo pociła się główka przy jedzeniu nóżki i rączki.A jak nam zwiększyła dawkę pocenie ustało a i główka ładniej się zaokrągla.Z Kacprem miałam to samo też miał taką dawkę.

A to nawet bym nie pomyślała że wit.D ma na wpływ :o Ja nawet nie wiem jaką mamy dawkę. Korzystam z tych kapsułek twist-off.

reklama
Colorado dla Waszego spokoju chyba lepiej nie mówić aż nie będziesz musiała ze względu na brzuszek;) W ciąży spokój jest potrzebny...
A moja teściowa mnie tak wnerwiła kilka dni temu jak przez telefon mi powiedziała że śnił się jej Dominik że był taaaaki gruby,miał krótkie ręce tak nimi machał i się śmiał... Aż mi ciśnienie skoczyło. Do niej nie dociera że maluszki mogą być pulchniutkie i to jest słodkie. Pytała się nawet czy nie powinniśmy mu trochę mleka ograniczyć. Jak Kuba był mały też mówiła że gruby,potem był za chudy(jeść mu nie dajecie?! ), a teraz znowu za gruby i też mamy mu jedzenie ograniczyć. Ona ma jakąś obsesję na punkcie wagi...

Trzeba było jej powiedzieć że miałaś taki sam sen z nią w roli głównej ze tak utyla hehe

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Do góry