reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Ooo to już jest przystępna cena :)
A jaką dawkę Wit d3 macie?
Ja daje vigantol 500.

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

My podajemy juvit d3 baby po dwie kropelki.

Colorado Ty dzisiaj bete robisz?

Moja teściowa nic nigdy nie powiedziała na temat mojej wagi, za to teść to co innego. Na filmie z wesela nagrane jest jak mąż bierze mnie na ręce żeby przenieść przez próg a ukochany teść mówi "o Boże ", było jeszcze hasło że kawał baby ze mnie i tym podobne. Dodam że w dniu ślubu wazylam znacznie mniej niż teraz i mąż nie miał problemu z podniesieniem mnie. Ale mój teść jest mistrzem nietaktu, zawsze palnie coś głupiego i twierdzi że to jest szczerość i on nie jest fałszywy jak cala reszta. On każdemu potrafi dowalic, czasami mam wrażenie że to jest po prostu jego głupota, a jak ktoś w odwecie powie mu prawdę na jego temat to się obraża. A dużo można mu zarzucić i wypomniec

reklama
Kasia, to też masz niezłego teścia... aż mi się ciśnie, ze kawał ..... . No, ale na ludzką głupotę nic nie poradzimy.

Colorado, czekamy na wynik bety [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ledwo żyję...
Colorado to już niedługo odbierasz wynik [emoji110]
Kasia to teściu wredny typ... Spędzacie z nimi Wigilię?
Mimi, a jak śpi malutki w nocy? Dajesz radę wypocząć?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ka :* Dominik zasnął ale ja czekam na Kuby powrót ze szkoły.
Mrulandka nie strasz :o 3 lata nie wysypiać się ?! :o

Filip na szczęście tylko w dzień śpi jak mysz pod miotłą ;)
Wieczorno nocne karmienia są mniej więcej ok. 22,30-4-7.
Jak zje ok 22.30 to zasypia koło północy

No z dwójką to już człowiek nie pospi w dzień.... U mnie nawet jak mama zabierze starszego to wtedy staram się ogarnąć sobie porządki.... teraz miałam zamiar umyć okno to Filip zrobił kupkę i zasnął na przewijaku hehe a nie chce go przekładać bo się obudzi A jedzonko dopiero ok 13....
1513163361-fc9d6d0ef29197c2-aaaaaa.jpeg

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Zuza ja nie śpię dziś od 3wiec wiem co czujesz....a do tej pory spał 30minut to akurat zupkę zrobiłam...Od początku ciąży do dziś nie przespałam żadnej nocy pierw bóle brzucha a teraz Michaś...A przy Kacperze pierwsze 6godzin przespałam jak skończył 2lata...Jeszcze mąż w poniedziałek poleciał do Norwegii....wiec mój humor jest do d...
Colorado trzymam kciuki!
Mimi bez niej nie chciał zasypiać .A i prałam ją w pralce i nic się nie stało.

Ostatnia edycja:
reklama
Ale słodko śpi:) To masz wartę przy przewijaku;)
Oj Agunia,przykro mi:( A kiedy wraca? Powiem Ci że u nas już było fajnie,tzn.Dominik przesypiał noce od 21 do 6-7,tyle że mnie męczy bezsenność i nie miałam jak się wyspać jak była okazja..

Do góry