reklama
Paula1207
Fanka BB :)
Zuza, a może sprobuj oprócz pogadania z mężem pogadać z teściową? Nie wiem jaka ona jest tak do rozmowy, ale zauważyłam u mojej, że często próbowała coś wymyślać itd. bo po prostu nie miała świadomości co pewne rzeczy dla mnie znaczą. Jak zaczęłam jej tłumaczyć, że jakieś zwyczaje czy coś jest dla mnie szczególnie ważne i dlaczego, to odpuściła i teraz nawet pomaga w ich realizacji. Powiedz teściowej to co nam napisałaś, może trafi [emoji6]
Mimi2330
Śpi na plecach A głowę mu kieruje raz na jeden bok raz na drugi....Mimi Dominik zawsze spał na boku i nie miał możliwości obrócić sie na plecki.A jak kładziesz Filipka?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Myślisz że powinnam go układać typowo na bokach?
Zuza87
Paula,nie wiem.Na razie sprobuję przez męża to załatwić.Ona raz jest miła a raz nie.Generalnie dla niej ja jestem gruba,Kuba(starszy syn) jest gruby i Dominik też(nawet jej się śniło że był jeszcze grubszy) także ten...No ale zapraszamy ją do siebie co roku bo mi jej żal że miałaby sama w taki wieczór siedzieć.
Colorado,mieszkamy blisko siebie,ale jej się nie chce Generalnie niby się dogadujemy ale wiem że nie jest szczera.
Mimi ja nie jestem żadnym ekspertem ale nam w szpitalu mówili żeby kłaść tylko na boku ze względu na ewentualne ulewanie no i główkę właśnie. Kuba miał przepuklinę pępkową i od urodzenia spał na brzuszku więc z nim nie musiałam się martwić. Myślę że warto spróbować
Colorado,mieszkamy blisko siebie,ale jej się nie chce Generalnie niby się dogadujemy ale wiem że nie jest szczera.
Mimi ja nie jestem żadnym ekspertem ale nam w szpitalu mówili żeby kłaść tylko na boku ze względu na ewentualne ulewanie no i główkę właśnie. Kuba miał przepuklinę pępkową i od urodzenia spał na brzuszku więc z nim nie musiałam się martwić. Myślę że warto spróbować
agunia50002
Mimi ja mam taką Link do: PODUSZKA ORTOPEDYCZNA dla niemowląt dzieci MIŚ
i teraz juz nie spi na niej ale faktycznie było widać po miesiącu różnicę .A teraz jak większość dnia spędza na brzuchu główka robi się coraz ładniejsza .U mnie ciągle przekręcał się na prawy bok i z prawej strony zrobiła się płaska a teraz jest już ładna a i zwiększyli nam wit D3 .
Zuza ciesz się świętami a teściową potraktuj jak ona Ciebie .Ja tak robię ,bo niestety na wigilii będzie a do tego jej facet co mi samochód uszkodził i do dziś nie przeprosił .... ale są to pierwsze święta Michasia i chce ,żeby były piękne ,A tą godzinę czy dwie kolacji jakoś się z tą teściową wytrzyma
i teraz juz nie spi na niej ale faktycznie było widać po miesiącu różnicę .A teraz jak większość dnia spędza na brzuchu główka robi się coraz ładniejsza .U mnie ciągle przekręcał się na prawy bok i z prawej strony zrobiła się płaska a teraz jest już ładna a i zwiększyli nam wit D3 .
Zuza ciesz się świętami a teściową potraktuj jak ona Ciebie .Ja tak robię ,bo niestety na wigilii będzie a do tego jej facet co mi samochód uszkodził i do dziś nie przeprosił .... ale są to pierwsze święta Michasia i chce ,żeby były piękne ,A tą godzinę czy dwie kolacji jakoś się z tą teściową wytrzyma
kasia0121
Mimi mój Filip też miał splaszczona główkę. Ukladalam go raz na jednym, raz na drugim boku ale jemu to nie odpowiadało i co chwilę się budził. Później sam zaczął obracać sobie samą główkę na boki, a teraz śpi tylko na boku. Główka zrobiła się ładna, nie ma śladu po spłaszczeniu. Także u nas wszystko się naprawilo jak Młody stał się obrotowy
reklama
Mimi2330
Wrrrr [emoji36][emoji34]No to droga ta poduszka:/
Ona jest szczupła i zawsze byla."Nigdy by sie tak nie zapuscila"
Podziel się: