reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Mimi Dominik zawsze spał na boku i nie miał możliwości obrócić sie na plecki.A jak kładziesz Filipka?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza, a może sprobuj oprócz pogadania z mężem pogadać z teściową? Nie wiem jaka ona jest tak do rozmowy, ale zauważyłam u mojej, że często próbowała coś wymyślać itd. bo po prostu nie miała świadomości co pewne rzeczy dla mnie znaczą. Jak zaczęłam jej tłumaczyć, że jakieś zwyczaje czy coś jest dla mnie szczególnie ważne i dlaczego, to odpuściła i teraz nawet pomaga w ich realizacji. Powiedz teściowej to co nam napisałaś, może trafi [emoji6]

oar8csqvqnnx25lv.png

Paula,nie wiem.Na razie sprobuję przez męża to załatwić.Ona raz jest miła a raz nie.Generalnie dla niej ja jestem gruba,Kuba(starszy syn) jest gruby i Dominik też(nawet jej się śniło że był jeszcze grubszy) także ten...No ale zapraszamy ją do siebie co roku bo mi jej żal że miałaby sama w taki wieczór siedzieć.
Colorado,mieszkamy blisko siebie,ale jej się nie chce :( Generalnie niby się dogadujemy ale wiem że nie jest szczera.
Mimi ja nie jestem żadnym ekspertem ale nam w szpitalu mówili żeby kłaść tylko na boku ze względu na ewentualne ulewanie no i główkę właśnie. Kuba miał przepuklinę pępkową i od urodzenia spał na brzuszku więc z nim nie musiałam się martwić. Myślę że warto spróbować :)

Ok.... już go przełożyłam na boczek [emoji4] wyczytałam jeszcze w necie o poduszkach mimos. Koszt 250zl....
Zuza A teściowa jest chuda ze tak Wam wytyka? Ja niewiem jak tak można :/ jeden jest taki drugi taki....

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

No to droga ta poduszka:/
Ona jest szczupła i zawsze byla."Nigdy by sie tak nie zapuscila"

Mimi ja mam taką Link do: PODUSZKA ORTOPEDYCZNA dla niemowląt dzieci MIŚ
i teraz juz nie spi na niej ale faktycznie było widać po miesiącu różnicę .A teraz jak większość dnia spędza na brzuchu główka robi się coraz ładniejsza .U mnie ciągle przekręcał się na prawy bok i z prawej strony zrobiła się płaska a teraz jest już ładna a i zwiększyli nam wit D3 .
Zuza ciesz się świętami a teściową potraktuj jak ona Ciebie .Ja tak robię ,bo niestety na wigilii będzie a do tego jej facet co mi samochód uszkodził i do dziś nie przeprosił .... ale są to pierwsze święta Michasia i chce ,żeby były piękne ,A tą godzinę czy dwie kolacji jakoś się z tą teściową wytrzyma ;)

Mimi mój Filip też miał splaszczona główkę. Ukladalam go raz na jednym, raz na drugim boku ale jemu to nie odpowiadało i co chwilę się budził. Później sam zaczął obracać sobie samą główkę na boki, a teraz śpi tylko na boku. Główka zrobiła się ładna, nie ma śladu po spłaszczeniu. Także u nas wszystko się naprawilo jak Młody stał się obrotowy ;)

reklama
Do góry