reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Ka, jednak nie nadużyłam i Halloween było [emoji16][emoji16][emoji16]

Mimi, nazbierasz potem sił to będzie Cię mąż "straszył" [emoji16]
Jak samopoczucie na końcówce? [emoji9]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i super :) tak mnie nastroiłyście, że nie mogę się doczekać końca okresu [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ka, jednak nie nadużyłam i Halloween było [emoji16][emoji16][emoji16]

Mimi, nazbierasz potem sił to będzie Cię mąż "straszył" [emoji16]
Jak samopoczucie na końcówce? [emoji9]

Samopoczucie raz lepsze raz gorsze... nogi podpuchniete i skóra meega napięta. Ogólnie to już wszystko boli.
Pokladam nadzieję w j utrzejszej wizycie [emoji3]

hchy43r8h8l5x99d.png

Dziewczyny jakich kosmetyków używacie do pielęgnacji twarzy?
Ja już sama niewiem co stosować. Teraz moja skóra wydziela strasznie dużo sebum :/ swieci się strefa T A na polikach wyskoczyła naczynka [emoji46]

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi, jutro pewnie poznasz jakieś konkrety [emoji4]

Co do pielęgnacji twarzy to ja najczęściej kremy z Nivea albo Ziaja... Inne, nawet droższe kremy, potrafią mnie uczulić. Też mam cerę taką tłustawo-mieszaną i u mnie na dzień sprawdził się ostatnio żel-krem z ziaji z jakąś herbatą (zielona albo biała??). Pomagała mi kiedyś też taka maseczka domowa, z miodu i kurkumy. Rozrabia się te dwa składniki na papkę i nakłada na twarz. Problematycznie się ją trochę zmywa, bo kurkuma strasznie farbuje [emoji4] ale dość fajnie działała [emoji4] a na naczynka niestety nic nie mam do polecenia, bo na twarzy ich akurat nie mam...

Ziaja też ma serię do cery naczynkowej chyba :)
Mimi, jutro wizyta? Coś czuję, że przywitamy Twojego synka jeszcze w tym tygodniu :)

Tak. Jutro wieczorem [emoji3]
Mimo ze znów sporo przytylam i zawstydze się jak wpelzne na wagę to nie mogę się doczekać hehe tylko obym się nie rozczarowała....

hchy43r8h8l5x99d.png

Dobrze będzie, trzymamy!

Ja właśnie w labie, robiłam wit. D. wyniki wieczorem.

Mi już nie kazała robić żadnych badań. Mówiła że i tak w szpitalu muszą zrobić więc zaoszczedze 30zl hihi [emoji3]
Daj znać jak Ci wyszła witaminka [emoji5] ale pewnie niedobór. Ja u większości

U nas dziś leje od rana a ja muszę jechać z synem do lekarza bo nie przechodzi mu zaziebienie :/

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
I przez was zakończyłam swój post wczoraj po 4 miesiącach wykorzystałam męża :p ... Czułam się jakby to pierwszy raz był hahaha

Mimi trzymam mocno kciuki za wizytę i koniecznie pisz co i jak :)

Ja dziś zaczynam 22 tydzień :) też już bym chciała być bliżej daty porodu i mieć maluszka przy sobie :) Póki co kopie mamusie od rana na dzień dobry :)

Do góry