reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Ka, jednak nie nadużyłam i Halloween było [emoji16][emoji16][emoji16]

Mimi, nazbierasz potem sił to będzie Cię mąż "straszył" [emoji16]
Jak samopoczucie na końcówce? [emoji9]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i super :) tak mnie nastroiłyście, że nie mogę się doczekać końca okresu [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ka, jednak nie nadużyłam i Halloween było [emoji16][emoji16][emoji16]

Mimi, nazbierasz potem sił to będzie Cię mąż "straszył" [emoji16]
Jak samopoczucie na końcówce? [emoji9]

Samopoczucie raz lepsze raz gorsze... nogi podpuchniete i skóra meega napięta. Ogólnie to już wszystko boli.
Pokladam nadzieję w j utrzejszej wizycie [emoji3]

hchy43r8h8l5x99d.png

Dziewczyny jakich kosmetyków używacie do pielęgnacji twarzy?
Ja już sama niewiem co stosować. Teraz moja skóra wydziela strasznie dużo sebum :/ swieci się strefa T A na polikach wyskoczyła naczynka [emoji46]

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi, jutro pewnie poznasz jakieś konkrety [emoji4]

Co do pielęgnacji twarzy to ja najczęściej kremy z Nivea albo Ziaja... Inne, nawet droższe kremy, potrafią mnie uczulić. Też mam cerę taką tłustawo-mieszaną i u mnie na dzień sprawdził się ostatnio żel-krem z ziaji z jakąś herbatą (zielona albo biała??). Pomagała mi kiedyś też taka maseczka domowa, z miodu i kurkumy. Rozrabia się te dwa składniki na papkę i nakłada na twarz. Problematycznie się ją trochę zmywa, bo kurkuma strasznie farbuje [emoji4] ale dość fajnie działała [emoji4] a na naczynka niestety nic nie mam do polecenia, bo na twarzy ich akurat nie mam...

Ziaja też ma serię do cery naczynkowej chyba :)
Mimi, jutro wizyta? Coś czuję, że przywitamy Twojego synka jeszcze w tym tygodniu :)

Tak. Jutro wieczorem [emoji3]
Mimo ze znów sporo przytylam i zawstydze się jak wpelzne na wagę to nie mogę się doczekać hehe tylko obym się nie rozczarowała....

hchy43r8h8l5x99d.png

Dobrze będzie, trzymamy!

Ja właśnie w labie, robiłam wit. D. wyniki wieczorem.

Mi już nie kazała robić żadnych badań. Mówiła że i tak w szpitalu muszą zrobić więc zaoszczedze 30zl hihi [emoji3]
Daj znać jak Ci wyszła witaminka [emoji5] ale pewnie niedobór. Ja u większości

U nas dziś leje od rana a ja muszę jechać z synem do lekarza bo nie przechodzi mu zaziebienie :/

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
I przez was zakończyłam swój post wczoraj po 4 miesiącach wykorzystałam męża :p ... Czułam się jakby to pierwszy raz był hahaha

Mimi trzymam mocno kciuki za wizytę i koniecznie pisz co i jak :)

Ja dziś zaczynam 22 tydzień :) też już bym chciała być bliżej daty porodu i mieć maluszka przy sobie :) Póki co kopie mamusie od rana na dzień dobry :)

Do góry