reklama
Zuza87
Fanka BB :)
Cześć
Czytam Was cały czas ale o ile czytać jest łatwo używając jednej ręki(korzystam z bb na smartfonie) o tyle pisać trudniej
Agunia piękne ząbki ma Michaś:* Super kurtka,jesteś zadowolona?
Kasiu a jak Filipek?Pojawiły się ząbki?Jak idzie z jedzeniem?
Szafirek to już jesteś za półmetkiem Jej...Ten czas ucieka jak szalony!
Ka.niedługo i na Was przyjdzie czas:* A na razie korzystajcie z wyjść we dwoje bo przy maluchu nie łatwo o taki luksus
Paula super wieści Jak się czujesz?
Kattaya ojej Co się stało Lilce?Cieszę się że już lepiej:*
Mimi już niedługo wyściskasz synusia :*
Jeśli kogoś pominęłam to bardzo przepraszam:*
U nas dobrze Malutki coraz bardziej mobilny i głośny Te jego okrzyki radości i śmiech mnie rozczulają i wprawiają w euforię
Dziewczyny które rozszerzają dietę mam do Was kilka pytań:
-podajecie słoiczki czy gotujecie same?
-jeśli druga opcja to przyprawiacie czymś?
-Kasiu chyba Ty podawałaś kleik,tak?Kiedy zaczęłaś?Robiłaś do picia czy do podawania łyżeczką?
Chcę zacząć po 4.miesiącu i zaczynam wariować...Widziałam że macie krzesełkamy też kupiliśmy więc chociaż to z głowy Buziaki:*
Czytam Was cały czas ale o ile czytać jest łatwo używając jednej ręki(korzystam z bb na smartfonie) o tyle pisać trudniej
Agunia piękne ząbki ma Michaś:* Super kurtka,jesteś zadowolona?
Kasiu a jak Filipek?Pojawiły się ząbki?Jak idzie z jedzeniem?
Szafirek to już jesteś za półmetkiem Jej...Ten czas ucieka jak szalony!
Ka.niedługo i na Was przyjdzie czas:* A na razie korzystajcie z wyjść we dwoje bo przy maluchu nie łatwo o taki luksus
Paula super wieści Jak się czujesz?
Kattaya ojej Co się stało Lilce?Cieszę się że już lepiej:*
Mimi już niedługo wyściskasz synusia :*
Jeśli kogoś pominęłam to bardzo przepraszam:*
U nas dobrze Malutki coraz bardziej mobilny i głośny Te jego okrzyki radości i śmiech mnie rozczulają i wprawiają w euforię
Dziewczyny które rozszerzają dietę mam do Was kilka pytań:
-podajecie słoiczki czy gotujecie same?
-jeśli druga opcja to przyprawiacie czymś?
-Kasiu chyba Ty podawałaś kleik,tak?Kiedy zaczęłaś?Robiłaś do picia czy do podawania łyżeczką?
Chcę zacząć po 4.miesiącu i zaczynam wariować...Widziałam że macie krzesełkamy też kupiliśmy więc chociaż to z głowy Buziaki:*
Ka.2606
Hej Zuza, super Cię słyszeć. Cieszę się, że u Ciebie i Dominisia wszystko dobrze. Ciesz się tym pięknym czasem
Szafirek, ja rozumiem, że każdy ma inne potrzeby Wydaje mi się, że też zależy od momentu życia w jakim się znajdujemy. Miałam kiedyś taki okres, że seks mógł dla mnie nie istnieć. Potem mi przeszło na szczęście [emoji6]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Szafirek, ja rozumiem, że każdy ma inne potrzeby Wydaje mi się, że też zależy od momentu życia w jakim się znajdujemy. Miałam kiedyś taki okres, że seks mógł dla mnie nie istnieć. Potem mi przeszło na szczęście [emoji6]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
agunia50002
Zuza fajnie że nadal jesteś z nami Co do kurtki to oczywiście to model na "wieszaki" Ta nie ma takiego wcięcia w talii i kolor jaśniejszy a do tego za duża trochę, bo bałam się że nie wejdę w mniejszą ale przynajmniej będę się wyróżniać w tłumie A na przyszły rok będzie pretekst żeby kupić nową Co do diety to ja podawałam słoiczki a teraz gotuje niczym nie przyprawiam, w przepisach pisze żeby dodawać oliwę albo masło ale Michasiowi nie smakuje.U nas kleik ryżowy się nie sprawdził był bleee za to kaszka manna jest pycha Jutro będziemy jeść zupkę z kurczaczkiem zobaczymy co będzie
Szafirek już połowa za Tobą ale ten czas leci Na kiedy masz termin? Co do butów to są mega wygodne i super wydluzaja nogi mąż był pod wrażeniem
Ka spokojnie i Ty będziesz w ciąży U nas za pierwszym razem po odstawieniu tabletek za 3miesiace byłam w ciąży a za drugim razem po 10latach .....
Mimi powodzenia na wizycie
Szafirek już połowa za Tobą ale ten czas leci Na kiedy masz termin? Co do butów to są mega wygodne i super wydluzaja nogi mąż był pod wrażeniem
Ka spokojnie i Ty będziesz w ciąży U nas za pierwszym razem po odstawieniu tabletek za 3miesiace byłam w ciąży a za drugim razem po 10latach .....
Mimi powodzenia na wizycie
Mimi2330
Zuza ja dlugawo dawalam słoiczki. Jak zaczęłam gotować to przyprawialam wyłącznie odrobiną soli i pieprzu. Później chyba można dodawać jakąś zieleninke. Już nie pamiętam. A masełko powinno się dodać bo witaminy rozpuszczaja się w tluszczach.
Ja nadal siedzę i czekam. 1 Pani w gabinecie i jedna przede mną jeszcze ....
Ja nadal siedzę i czekam. 1 Pani w gabinecie i jedna przede mną jeszcze ....
Szafirek90
Pomyśl sobie, że jak tu przyszłam to Ty byłaś w połowie ciążySzafirek to już jesteś za półmetkiem Jej...Ten czas ucieka jak szalony!
Czas leci, ale to dobrze. Później jak już dziecko na świecie mógłby zwolnić odrobinę
Co do rozszerzania diety nie mogę- jeszcze przede mną. Ale ja zacznę po 6 miesiącu dopiero.
Agunia a gdzie te butki kupiłaś? Ja przez internet zamawiać nie mogę bo nie wymiarowa jestem nawet poniżej kostki
Termin mam na 15 marca
Mimi czekamy na info
agunia50002
Szafirek ja w Deichann kupuje, bo też niewymiarowa jestem i kupuje 42-43 i raz kupiłam w sklepie były dobre i od tej pory kupuje przez internet u nich.
Mimi i co tam?
Mimi i co tam?
reklama
Zuza87
Agunia a nie możesz wymienić na mniejszy?A jak gotujesz?We wodzie czy na parze?A kaszki jakie dajesz?Kurcze przy Kubie się tak wszystkim nie stresowalam Mam troche sloiczków,bo już od jakiegoś czasu kupujemy żeby od razu dużej kasy nie wydawać.Ale chcę też gotować.W niedziele dostanę od rodziców dynię to porobię na zapas
Mimi jak tam?
Szafirek Ale jaja To prawda,mógłby czas płynąć wolniej jak maluszki już są z nami
Kattaya Mocno się oparzyła? Kuba też mi się oparzył jak był mały...Miał chyba półtora roku.Szykowałam mu picie a zawsze do butelki wlewałam trochę gorącej wody i uzupełniałam przestudzoną.Był z tatą w pokoju i nie zauważyłam że przyszedł i sięgnął po butelkę,oblał sobie brzuszek wrzątkiem.Pojechaliśmy do szpitala i tak jeździłam przez trzy dni.Zmieniali mu opatrunki żelowe...Ehhh,maluszki...
Mimi jak tam?
Szafirek Ale jaja To prawda,mógłby czas płynąć wolniej jak maluszki już są z nami
Kattaya Mocno się oparzyła? Kuba też mi się oparzył jak był mały...Miał chyba półtora roku.Szykowałam mu picie a zawsze do butelki wlewałam trochę gorącej wody i uzupełniałam przestudzoną.Był z tatą w pokoju i nie zauważyłam że przyszedł i sięgnął po butelkę,oblał sobie brzuszek wrzątkiem.Pojechaliśmy do szpitala i tak jeździłam przez trzy dni.Zmieniali mu opatrunki żelowe...Ehhh,maluszki...
Podziel się: