reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
Ooo to mąż zadowolony [emoji6][emoji2][emoji1]I przez was zakończyłam swój post wczoraj po 4 miesiącach wykorzystałam męża [emoji14] ... Czułam się jakby to pierwszy raz był hahaha
Mimi trzymam mocno kciuki za wizytę i koniecznie pisz co i jak
Ja dziś zaczynam 22 tydzień też już bym chciała być bliżej daty porodu i mieć maluszka przy sobie Póki co kopie mamusie od rana na dzień dobry
Mój już odlicza do chwili aż wydobrzeje po porodzie [emoji23]
Dzwoniłam do mojej gin. Ma dziś wymianę sprzętu. Kazała być ok 19 ale i tak coś mi się wydaje ze sobie posiedze. ... [emoji47]
Mimi2330
Nie smutaj. I na Ciebie przyjdzie czas. Mam nadzieję ze już niedługo.Szafirek, aż tak Ci libido spadło w ciąży?
U mnie w pracy kolejna koleżanka w ciąży i jakiś dół mnie złapał...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A ile macie lat z mężem?
Szafirek90
Najpierw nie chciałam, później nie mogłam (zakaz od gin) a jeszcze później bałam się.. A teraz mąż wydziwia, że jakoś mu tak dziwnie bo jeszcze mnie nadusi na brzuch albo coś zrobi albo dziecko go kopnie podczas.. I tak jakoś odwlekaliśmy to.. Z resztą ja nie mam dużych potrzeb i raczej się z mężem dobraliśmy pod tym względem. Czas starań to raczej trochę udręka dla mnie była niż przyjemność.Szafirek, aż tak Ci libido spadło w ciąży?
Szafirek90
Ka na Ciebie też przyjdzie czas najważniejsze, że działasz nie poddajesz się i mąż współpracuje
Szafirek90
Ka może zabrzmiało to strasznie ale chodziło mi o to że zdecydowanie czas starań, był zbyt intensywny jak dla mnie ale nie było źle
Pół roku. Co 3 dzień, a ostatni cykl co 2 dzień
Pół roku. Co 3 dzień, a ostatni cykl co 2 dzień
reklama
Szafirek90
Wtedy śmiałam się że wyrobiliśmy normę na cały rok, nie sądziłam że takie prawdziwe to będzieSzafirek to nie dziwię się ze teraz nie masz ochoty hehe u nas 3mies co 2-3dni i tez mialam dość
Podziel się: