reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Szafirek, aż tak Ci libido spadło w ciąży? :)

U mnie w pracy kolejna koleżanka w ciąży i jakiś dół mnie złapał...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I przez was zakończyłam swój post wczoraj po 4 miesiącach wykorzystałam męża [emoji14] ... Czułam się jakby to pierwszy raz był hahaha

Mimi trzymam mocno kciuki za wizytę i koniecznie pisz co i jak :)

Ja dziś zaczynam 22 tydzień :) też już bym chciała być bliżej daty porodu i mieć maluszka przy sobie :) Póki co kopie mamusie od rana na dzień dobry :)
Ooo to mąż zadowolony [emoji6][emoji2][emoji1]
Mój już odlicza do chwili aż wydobrzeje po porodzie [emoji23]

Dzwoniłam do mojej gin. Ma dziś wymianę sprzętu. Kazała być ok 19 ale i tak coś mi się wydaje ze sobie posiedze. ... [emoji47]

hchy43r8h8l5x99d.png

Szafirek, aż tak Ci libido spadło w ciąży? :)
Najpierw nie chciałam, później nie mogłam (zakaz od gin) a jeszcze później bałam się.. A teraz mąż wydziwia, że jakoś mu tak dziwnie bo jeszcze mnie nadusi na brzuch albo coś zrobi albo dziecko go kopnie podczas.. I tak jakoś odwlekaliśmy to.. Z resztą ja nie mam dużych potrzeb i raczej się z mężem dobraliśmy pod tym względem. Czas starań to raczej trochę udręka dla mnie była niż przyjemność.

Szafirek, to ile się męczyliście? [emoji6]
Mimi, mam nadzieję, że szybko pójdzie u gina. [emoji110][emoji110][emoji110]
My już 7 lat po ślubie, ale staramy się dopiero od sierpnia. :)

Z drugiej strony to chętnie bym zaszła styczeń/luty, żeby nie rodzić w największe upały, ale nie ma co wybrzydzać [emoji16]

Ka może zabrzmiało to strasznie ale chodziło mi o to że zdecydowanie czas starań, był zbyt intensywny jak dla mnie :p ale nie było źle :p
Pół roku. Co 3 dzień, a ostatni cykl co 2 dzień :)

reklama
Do góry