reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Mimi czytam Was, nadrabiam. Miałysmy niemiłą przygode i jesteśmy z Lilą po pobycie w szpitalu i miałam trochę przerwy na forum. A poza tym totalnego doła...
Biedna... A już lepiej z mala?

hchy43r8h8l5x99d.png

Hej. Witam się o poranku. Weszłam na wagę a tam od wczoraj plus 1kg [emoji50]
Czemu ta waga tak skacze....
Jestem już tym załamana....

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi spokojnie, jesteś na końcówce ciazy i zatrzymuje się więcej wody w organizmie.

Wczoraj padał u nas śnieg :) dzisiaj co prawda już śladu nie ma, ale widok był piękny :)

Mimi wyluzuj, już końcówka, odpuść sobie to ważenie i zjedz coś dobrego:)

U nas też dawało śniegiem, ale ja nie cierpię zimy i śniegu. Kurtkę musze sobie kupić bo w zeszłoroczną ledwo wchodzę (chociaż zeszłej zimy w ciąży byłam i do porodu w niej przechodziłam:D), poza tym znudziła mi się bo miałam tylko jedną. Buty by mi się też jakieś przydały. Dla małej mam kombinezon i kurtkę, zastanawiam się nad śpiworkiem do wózka, ale znając mnie to raczej nie będę dużo wychodzić jak będzie zimno.

Łatwo powiedzieć [emoji14] hehe
Moim planem było nie przekroczyć +10kg A tu nagle plus 12.... [emoji32][emoji32][emoji32][emoji32][emoji36][emoji36][emoji36][emoji36]

Kattaya ja muszę kupić buty ale to dopiero po porodzie. Może dopiero na wyprzedażach.... dawno nic sobie nie kupowałam a wiadomo ze zakupy poprawiają mam humor najbardziej [emoji4]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry