reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Mimi spokojnie mnie przy pierwszym cięciu na prześcieradle przekładali ze stołu na łóżko nóg i tak nie czujesz więc podniosą je podłożą prześcieradło i przesuną .
Link do: **2w1**krzesełko do karmienia,DUŻY STOLIK Ja takie zamówiłam niebieskie, kurier napisał ,że dziś będzie juz niemogę się doczekać :D Jak Michaś będzie się kiwał to mam wkładkę z fotelika to akurat będzie :)

reklama
Jakoś musi się udać.... najwyżej zwolaja z 10 osób do mnie a ja spale się ze wstydu....

Agunia nasze krzesełko wyglądało tak samo tylko innej firmy . My mieliśmy brązowo beżowe.

hchy43r8h8l5x99d.png

Jestem za grupą odchudzaczek:) ale nie umiem zakładać grupy:(

Mimi spokojnie, czym Ty się przejmujesz? Po pierwsze primo będziesz miała kilka kg mniej zaraz po porodzie, po drugie primo to nie jest nie wiadomo jaka waga, po trzecie primo jest dużo ludzi cięższych od Ciebie i też mają operację, więc na pewno dzwigaja cięższe osoby po operacji. Dla przykładu moja mama 3 ciaze kończyła z wagą 120 kg. I też miała cc, i nie było problemu z przeniesieniem jej z łóżka na łóżko.

Zdjęcia krzesełka :
1508832318-3f1a904e144821fa-aaaaaa.jpeg

1508832331-11d0851b86af7989-aaaaaa.jpeg

1508832351-3c32c7931308b4ce-aaaaaa.jpeg

Robiłam z boku, bo dla mnie była ważna regulacja oparcia. Jest też funkcja krzesełko i stolik, są kółka więc można tym krzeselkiem jeździć (niestety mąż nie miał czasu ich przykrecic).
Agunia bardzo fajne to Wasze krzesełko [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi oglądasz historie wielkiej wagi na TLC ? Tam ważą po 300kg i ich operują i przenoszą,wiec my przy nich to waga piórkowa :p Po co 10osob mnie za pierwszym razem dwie pielęgniarki przesunęły :)
Kasia bardzo ładne krzesełko oglądałam podobne :) Jak moje przyjdzie zrobię zdjęcia oby wyglądało jak na zdjęciach;) Co do grupy to jestem za i chętnie dołączę z moimi nadprogramowymi kilogramami.

Mimi tydzień lub dwa po porodzie pewnie już nie będzie tych 10 kg :)
I tak pięknie się trzymałaś całą ciążę i możesz być z siebie dumna!

Colorado ja w cyklu którym się udało wypiłam też lampkę wina wytrawnego (nie lubię, ale ponoć działa :p) no i po wszystkim nogi do góry haha, po co przeszkadzać jak można pomóc grawitacji :p. Trzymam kciuki :D

Kasia u mnie schodzą hurtowo takie kule zbożowo-tłuszczowe zawieszone na karmnik, a słoninka zawsze wisi i nic.
Filip uroczy :D Jak te dzieci szybko rosną.. Po nich widać jak czas ucieka.

Agunia to współczuję przygody z łóżeczkiem.. My na szczęście mamy dużo czasu, ale i tak złość była ogromna.. Wybierałam je tyle czasu a tu du*a.
Pan od łóżeczka sam nie może się zdecydować czy nam zwrócić pieniądze czy można dać nowe łóżeczko. Nie idzie się z nim dogadać. W sobotę pisał, że wyśle nowe, w niedziele dostałam wiadomość, że mam spakować je kurier odbierze a on odda pieniądze, po czym wczoraj napisał że wysyła nowe w dniu dzisiejszym... Zupełnie się pogubiłam, a na maile odpisuje chaotycznie, omijając odpowiedzi na zadane pytania.. Czekam do końca tygodnia i zobaczymy. Później się wkurzę :D..
A samochód- jakiś wypadek miałaś?

reklama
Dziś wizyta teściowej więc muszę ogarnąć i upichcić coś :)
Nie wiem czy to dobry pomysł, ale mój mąż ma w lutym 30 urodziny i chcę mu zrobić imprezę-niespodziankę. Tylko że będę wtedy w 9 miesiącu ciąży... Poprosiłam teściową o pomoc, ja teraz wszystko zorganizuję a ona później w lutym tylko będzie musiała dopilnować. Ale już widzę, że zaczyna chcieć mieć coś do powiedzenia w sprawie tej imprezy... Dziś przyjeżdża to omówić zanim mąż wróci z pracy.. Wrrr.. :D

Do góry