reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Szkoda ze ja już kupiłam te majtki siatkowe bo też bym te wzięła [emoji5]

hchy43r8h8l5x99d.png

Zgłaszam się po przerwie. Mam trochę doła, jestem zła na siebie bo w środę stanelam na wagę, a tam 2,5 kg na plusie. Tak długo się meczylam zeby zrzucić 8 kg, a tu w niecałe dwa miesiące waga 86 kg odeszła w siną dal. No cóż, mam za swoje. Jeszcze dostałam miesiaczke, a to nie pomaga w lepszym samopoczuciu. Od środy podjęłam od nowa walkę, mam nadzieję że tym razem się uda dojść do wyznaczonego celu.

Dziewczyny jak te Wasze ciaze szybko lecą, maluchy rosną na potęgę, oj widać jak ten czas szybko biegnie.

Filip jest bardzo wymagający ostatnimi czasy (bynajmniej nie mam czasu na myślenie o jedzeniu), wprowadzamy powoli nabiał i rybkę. Próbujemy także uczyć się pić z kubka niekapka, ale na razie pełni on funkcję .... fajnego gryzaczka.

P. S. Odczulam potrzebę napisania o swojej porażce wagowej, wcześniej chwalilam się swoimi postepami, to wypada i tym niechlubnym postępem się pochwalić 8-)

Kasia a może waga poszybowała w górę ze względu na okres? Ja miałam wtedy z dnia na dzień 2-3 kg na plusie- zatrzymywałam okropnie wodę.
Tak czy siak, nie daj się :D Szło Ci świetnie i jestem pewna, że po tej małej porażce ruszysz z kopyta z nową siłą i determinacją :D

Szafirek, rozwaliłaś mnie wielkimi gaciami [emoji23][emoji23][emoji23] ale dobrze wiedzieć na przyszłość :)

Mimi, fajne rzeczy robicie z synkiem, to na pewno miły wspólny czas. A my działamy, działamy ale nie tyle ile byśmy chcieli - codzienne życie weryfikuje staranka ;)

Kasia, nie przejmuj się - wraz z miesiączką miną doły i kilogramy :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia właśnie myślałam co tak długo się nie odzywasz.
Pociesz się faktem ze ja tez ładnie się trzymałam a od 2 miesięcy jem jak oszalala i mam plus 10kg.... A miałam ok plus 5.... buuu

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Coś mi się zdaje ze nie spadnie wszystko.... no zobaczymy. Teraz i tak już za późno na marudzenie. Ale powiem Wam ze czuję się mega ciężko i łapie doła jak myślę o tym kto i jak taka tluscioszke przeniesie na inne łóżko po cc.... martwię się....

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry