reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Też nie słyszałam, żeby ktoś się szczepił przed... Jak zakwas?

Mimi, Ty już jak na bombie co?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dosłownie!!!! Tak się czuję że zaraz eksploduje hehe

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Dzień dobry :)
My już po drugim szczepieniu 13w piątek było.Michas waży 8 kg.Po szczepieniu dwa dni marudził ale gorączki nie było :) Na ciemieniuche dostaliśmy robioną maść 3razy posmarowałam i schodzi.W dzień nie chce jeść mleka jak zje 100 za cały dzień to wszystko zjada raz kaszkę i marchewkę i jabłuszko.Jedynie w nocy zje mleko.Musze obniżyć łóżeczko bo chwyta karuzelke i zaczyna się podnosić.Powoli majga się na boczki ,jak już jest na boczku przekręca się na brzuszek..
U mnie doba jest ostatnio krótka.Dzialalnosc już działa od wczoraj ,załatwiania jest tyle że głowa mała.Moja waga znów o kg mniej czyli 27 na minusie jeszcze jeden i będzie pierwszy cel osiągnięty.
Czytam was na bieżąco ale z pisaniem jest gorzej.
Co do szczepień ja też się nie szczepilam.
Mimi ta Twoja ciąża jest ekspresowa ;)
Zobacz załącznik 826067
A to moje już prawie 17tygodniowe szczęście :)
Buziaki dla Was i trzymam kciuki za staraczki :) Milutkiego dnia :*
No no, super chłopak [emoji4] i jaki silny.
A mleczko mu przemycaj jak najczęściej bo tam witaminki.

hchy43r8h8l5x99d.png

Agunia, cudny chłopak [emoji76]

Ka, nie wiem jak powinien wyglądać zakwas, narazie w tym słoju chyba niewiele się dzieje [emoji38]

Z tymi szczepieniami to dopytuję się, bo koleżanka, która jest położną i jest teraz w ciąży mówiła mi, że dobrze byłoby się zaszczepić, trzeba wtedy 1mc ze staraniami odczekać...

Lekarz mi nic też o tym nie wspominał... A też nie słyszałam o tym właśnie, żeby ktoś poza tą koleżanką szczepił się przed ciążą... Ale praca w szpitalu jest bardziej ryzykowna, ja takiego duże kontaktu z ludźmi na codzień nie mam.

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia, cudny chłopak [emoji76]

Ka, nie wiem jak powinien wyglądać zakwas, narazie w tym słoju chyba niewiele się dzieje [emoji38]

Z tymi szczepieniami to dopytuję się, bo koleżanka, która jest położną i jest teraz w ciąży mówiła mi, że dobrze byłoby się zaszczepić, trzeba wtedy 1mc ze staraniami odczekać...

Lekarz mi nic też o tym nie wspominał... A też nie słyszałam o tym właśnie, żeby ktoś poza tą koleżanką szczepił się przed ciążą... Ale praca w szpitalu jest bardziej ryzykowna, ja takiego duże kontaktu z ludźmi na codzień nie mam.

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem w miarę na bieżąco, bo niedawno zaszłam i robiłam badania na różyczke. Nie chorowałam, ale byłam szczepiona jako dziecko i mam przeciwciała, więc ponowne szczepienie nie byłoby chyba sensowne.

oar8csqv8p6zj994.png

Colorado zazdroszczę tej umiejętności wzięcia rozwodu ze słodyczami.. Ja odstawiam a za 2 dni znowu coś podjadam, mam wrażenie że nawet tego nie rejestruje.. Dopiero po fakcie uświadamiam sobie co zrobiłam ;/

Ja też się nie szczepiłam specjalnie przed ciążą.

Agunia śliczny maluszek :) I jak ładnie przybiera :)

Ja wczoraj byłam na kolacji z pracy z okazji dnia nauczyciela. Super restauracja, przepyszne jedzenie i mega miła atmosfera :) Troszkę w centrum zainteresowania byłam, każdy pytał o maluszka.
A dziś się czuje jakby to co najmniej zakrapiana impreza była. Głowa pęka, od rana wymioty, sił brak.. Nie wiem co jest.
Jutro wizyta u gin :) w końcu podejrzę maluszka i może dowiem się kto się tam chowa :D

Agunia śliczny maluszek :) I jak ładnie przybiera :)

Ja wczoraj byłam na kolacji z pracy z okazji dnia nauczyciela. Super restauracja, przepyszne jedzenie i mega miła atmosfera :) Troszkę w centrum zainteresowania byłam, każdy pytał o maluszka.
A dziś się czuje jakby to co najmniej zakrapiana impreza była. Głowa pęka, od rana wymioty, sił brak.. Nie wiem co jest.
Jutro wizyta u gin :) w końcu podejrzę maluszka i może dowiem się kto się tam chowa :D
Trzymam kciuki za poznanie płci [emoji4]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry