reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Też nie słyszałam, żeby ktoś się szczepił przed... Jak zakwas?

Mimi, Ty już jak na bombie co?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dosłownie!!!! Tak się czuję że zaraz eksploduje hehe

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Dzień dobry :)
My już po drugim szczepieniu 13w piątek było.Michas waży 8 kg.Po szczepieniu dwa dni marudził ale gorączki nie było :) Na ciemieniuche dostaliśmy robioną maść 3razy posmarowałam i schodzi.W dzień nie chce jeść mleka jak zje 100 za cały dzień to wszystko zjada raz kaszkę i marchewkę i jabłuszko.Jedynie w nocy zje mleko.Musze obniżyć łóżeczko bo chwyta karuzelke i zaczyna się podnosić.Powoli majga się na boczki ,jak już jest na boczku przekręca się na brzuszek..
U mnie doba jest ostatnio krótka.Dzialalnosc już działa od wczoraj ,załatwiania jest tyle że głowa mała.Moja waga znów o kg mniej czyli 27 na minusie jeszcze jeden i będzie pierwszy cel osiągnięty.
Czytam was na bieżąco ale z pisaniem jest gorzej.
Co do szczepień ja też się nie szczepilam.
Mimi ta Twoja ciąża jest ekspresowa ;)
Zobacz załącznik 826067
A to moje już prawie 17tygodniowe szczęście :)
Buziaki dla Was i trzymam kciuki za staraczki :) Milutkiego dnia :*
No no, super chłopak [emoji4] i jaki silny.
A mleczko mu przemycaj jak najczęściej bo tam witaminki.

hchy43r8h8l5x99d.png

Agunia, cudny chłopak [emoji76]

Ka, nie wiem jak powinien wyglądać zakwas, narazie w tym słoju chyba niewiele się dzieje [emoji38]

Z tymi szczepieniami to dopytuję się, bo koleżanka, która jest położną i jest teraz w ciąży mówiła mi, że dobrze byłoby się zaszczepić, trzeba wtedy 1mc ze staraniami odczekać...

Lekarz mi nic też o tym nie wspominał... A też nie słyszałam o tym właśnie, żeby ktoś poza tą koleżanką szczepił się przed ciążą... Ale praca w szpitalu jest bardziej ryzykowna, ja takiego duże kontaktu z ludźmi na codzień nie mam.

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia, cudny chłopak [emoji76]

Ka, nie wiem jak powinien wyglądać zakwas, narazie w tym słoju chyba niewiele się dzieje [emoji38]

Z tymi szczepieniami to dopytuję się, bo koleżanka, która jest położną i jest teraz w ciąży mówiła mi, że dobrze byłoby się zaszczepić, trzeba wtedy 1mc ze staraniami odczekać...

Lekarz mi nic też o tym nie wspominał... A też nie słyszałam o tym właśnie, żeby ktoś poza tą koleżanką szczepił się przed ciążą... Ale praca w szpitalu jest bardziej ryzykowna, ja takiego duże kontaktu z ludźmi na codzień nie mam.

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem w miarę na bieżąco, bo niedawno zaszłam i robiłam badania na różyczke. Nie chorowałam, ale byłam szczepiona jako dziecko i mam przeciwciała, więc ponowne szczepienie nie byłoby chyba sensowne.

oar8csqv8p6zj994.png

Colorado zazdroszczę tej umiejętności wzięcia rozwodu ze słodyczami.. Ja odstawiam a za 2 dni znowu coś podjadam, mam wrażenie że nawet tego nie rejestruje.. Dopiero po fakcie uświadamiam sobie co zrobiłam ;/

Ja też się nie szczepiłam specjalnie przed ciążą.

Agunia śliczny maluszek :) I jak ładnie przybiera :)

Ja wczoraj byłam na kolacji z pracy z okazji dnia nauczyciela. Super restauracja, przepyszne jedzenie i mega miła atmosfera :) Troszkę w centrum zainteresowania byłam, każdy pytał o maluszka.
A dziś się czuje jakby to co najmniej zakrapiana impreza była. Głowa pęka, od rana wymioty, sił brak.. Nie wiem co jest.
Jutro wizyta u gin :) w końcu podejrzę maluszka i może dowiem się kto się tam chowa :D

Agunia śliczny maluszek :) I jak ładnie przybiera :)

Ja wczoraj byłam na kolacji z pracy z okazji dnia nauczyciela. Super restauracja, przepyszne jedzenie i mega miła atmosfera :) Troszkę w centrum zainteresowania byłam, każdy pytał o maluszka.
A dziś się czuje jakby to co najmniej zakrapiana impreza była. Głowa pęka, od rana wymioty, sił brak.. Nie wiem co jest.
Jutro wizyta u gin :) w końcu podejrzę maluszka i może dowiem się kto się tam chowa :D
Trzymam kciuki za poznanie płci [emoji4]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry