reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Szafirek, z tymi gaciami to była to jedna z pierwszych rzeczy, jakie sprawdzałam, jak raz myślałam, że jestem w ciąży. Bo mi spokoju nie dawało, gdzie ja takie majty wielkie znajdę
emoji16.png
Hahaha :p ja o tym myślę od samego początku :p Niestety największe jakie znalazłam to faktycznie 44-46 i jest napisane, że do 120 cm w biodrach, a ja mam kilka cm więcej.. No ale kupię i będę rozciągać :p

Paula myślę, że jacy by rodzice/teściowie nie byli z nowego członka rodziny zawsze będą się cieszyć :) Cieszę się, że tak dobrze zareagowali :)

Brawo.... ja za to zjadłam 2 kawałki szarlotki i kawałek jakiegoś z kremem
emoji85.png
Ja sobie zażyczyłam szarlotkę i mąż przywiózł mi wielki kawał, lody śmietankowe i bitą śmietanę.. Zjadłam z milion kalorii w weekend..
Pokoik piękny :) taki ciepły, ale i nowoczesny :)

reklama
Szafirek, może tak się rozciągają, jak dziewczyny tu mówiły [emoji4] ja przyszłościowo myśląc mam taką nadzieję, bo ja teraz mam 120 cm w dupsku, a co dopiero z brzusiem [emoji16]

Ja ze słodkościami rozwód skuteczny wzięłam, cieszę się, że jestem przekorna, i im bardziej ktoś mi coś oferuje (czyt.: słodkości) tym bardziej teraz się opieram [emoji16] właśnie wybieramy się do weterynarza, a potem na zakupy, bo muszę kupić całą masę rzeczy do pieczenia chlebka i nie tylko [emoji4]

Dziś dostałam @, mimo że kiepsko się czuję to i tak się cieszę, bo to znaczy, że zaniedługo znowu będą wspomagane staranka [emoji4]

Mimi, a Ty jak się masz? [emoji9] Pogoda chyba sprzyja [emoji9]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Colorado mam nadzieję ze szybciutko się uda :* teraz starajcie się co 2dni po @ i może zaskoczy [emoji4]
Ja kiepsko.... ledwo chodzę, tak mnie boli brzuch i cały dół. ... [emoji21] stopy zaczynaja puchnac....

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi, będzie dobrze, już niedługo będziesz tulić Filipka [emoji4] teraz odpoczywaj ile możesz i kumuluj siły [emoji9]

Co dwa dni nam ciężko na dłuższą metę, staram się organizować nam starania tak od 10-11 dc do 21 dc co dwa dni, czasem co dzień. Częściej to mam problem z libido [emoji38] a mam monitorowane cykle, więc lekarz mi mówi, kiedy największa szansa [emoji4]

Dziewczyny, trzymajcie kciuki, robię zakwas żytni na chleb [emoji16] śmieję się, że to kolejne zwierzątko, bo dokarmiać trzeba [emoji23]

Dzisiaj moja znajoma też z terminem na listopad poszła rodzic [emoji4]
Ja mam wizytę z synem u lekarza w pon. W Wawie. Ok 50km ode mnie i tak się zastanawiam czy jechać czy nie. Boję się żebym nie zaczęła rodzić [emoji16]

Colorado podziwiam ze chce Ci się robić ten zakwas [emoji5] oby wszystko się udało [emoji110]

hchy43r8h8l5x99d.png

Hehe termin terminem a bobasy i tak pchają się na świat [emoji16]

Dziewczyny powiedzcie mi, czy planując ciążę szczepiłyście się na różyczkę, krztusiec i inne przyjemności?
Bo te szczepionki z dzieciństwa to ponoć już nie chronią po 10 latach

Też nie słyszałam, żeby ktoś się szczepił przed... Jak zakwas?

Mimi, Ty już jak na bombie co?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry :)
My już po drugim szczepieniu 13w piątek było.Michas waży 8 kg.Po szczepieniu dwa dni marudził ale gorączki nie było :) Na ciemieniuche dostaliśmy robioną maść 3razy posmarowałam i schodzi.W dzień nie chce jeść mleka jak zje 100 za cały dzień to wszystko zjada raz kaszkę i marchewkę i jabłuszko.Jedynie w nocy zje mleko.Musze obniżyć łóżeczko bo chwyta karuzelke i zaczyna się podnosić.Powoli majga się na boczki ,jak już jest na boczku przekręca się na brzuszek..
U mnie doba jest ostatnio krótka.Dzialalnosc już działa od wczoraj ,załatwiania jest tyle że głowa mała.Moja waga znów o kg mniej czyli 27 na minusie jeszcze jeden i będzie pierwszy cel osiągnięty.
Czytam was na bieżąco ale z pisaniem jest gorzej.
Co do szczepień ja też się nie szczepilam.
Mimi ta Twoja ciąża jest ekspresowa ;)
IMG_20171017_110036.jpg

A to moje już prawie 17tygodniowe szczęście :)
Buziaki dla Was i trzymam kciuki za staraczki :) Milutkiego dnia :*

Załączniki

• IMG_20171017_110036.jpg
    IMG_20171017_110036.jpg
    217,4 KB · Wyświetleń: 442
Do góry