reklama
Szafirek90
Fanka BB :)
Dziękuję :*Gratulacje kochana :*
Każda matka chciałaby mieć córeczkę .... Ale chłopcy też są kochaniw końcu to nasze bejbiki
Już jakiś czas chodziłam i mówiłam że czuję że będzie "synuś mamusi" no i jest Muszę się teraz przestawić i zamiast różowych sukienek szukać jakiś szykownych niebieskich ogrodniczek
Szafirek90
Mimi czasem plany swoje, a życie swoje mam 27 lat i 8 letniego brata
Szafirek90
Załączniki
Ka.2606
Bardzo ładne a dla chłopców jest masa ładnych kolorów oprócz niebieskiego: szary, żółty, zielony, czerwony... Można poszalećKa dziękuję
Oczywiście Pepco wczoraj odwiedziłam.. Ale nie mogłam się przełamać. Kupiłam jedne bodziaki. Chłopięce bodziaki. I białą czapeczkę- uniwersalną. 6 listopada mam połówkowe więc jak na nich potwierdzi się płeć to zacznę niebieskie zakupy heh..
Zobacz załącznik 826353
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi2330
Dokładnie jest tak jak pisze jo
Dzieciaczki tak szybko rosną ze nie ma co kupować dużo rzeczy z jednego rozmiaru.
Ale u mnie młody okropnie ulewal i siła rzeczy musiałam mieć wszystkiego dużo ....
Jak tam pogoda u Was?
U nas gorąco
Dzieciaczki tak szybko rosną ze nie ma co kupować dużo rzeczy z jednego rozmiaru.
Ale u mnie młody okropnie ulewal i siła rzeczy musiałam mieć wszystkiego dużo ....
Jak tam pogoda u Was?
U nas gorąco
reklama
Mimi2330
Szafirek przestawisz się, zobaczysz.... ja kilka miesięcy mialam powiedziane że chyba dziewczynka. Już miałam tyle sukieneczek, różowy kocyk, ramki na zdjęcia.... to chyba gorzej z takiego się przestawić hehe
Ale powiem Wam ze jednak gdzieś głęboko w sercu zostaje takie pragnienie, niedosyt.... ostatnio nawet miałam sen ze urodziłam i lekarka podaje mi dziecko i mówi ze dziewczynka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ale powiem Wam ze jednak gdzieś głęboko w sercu zostaje takie pragnienie, niedosyt.... ostatnio nawet miałam sen ze urodziłam i lekarka podaje mi dziecko i mówi ze dziewczynka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Podziel się: