reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Mimi, cudowny pokoik [emoji76][emoji76]
Uwielbiam poddasza, sama jako dziecko miałam pokoik na poddaszu [emoji173][emoji173][emoji173]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Uwielbiam poddasza, sama jako dziecko miałam pokoik na poddaszu [emoji173][emoji173][emoji173]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Paula1207
Piękny pokoik [emoji4]A u nas powoli kończymy pracę nad pokoikiem. Brakuje jeszcze zyrandola, karnisza, rolety, zawieszonych ramek na zdjęcia i kilku innych pierdolek....
Póki co wygląda tak
A u nas powoli kończymy pracę nad pokoikiem. Brakuje jeszcze zyrandola, karnisza, rolety, zawieszonych ramek na zdjęcia i kilku innych pierdolek....
Póki co wygląda tak
Śliczny pokoik. Kolorki też fajne dla chłopca. Mimi może nie doczytałam ale macie już wybrane imię?A u nas powoli kończymy pracę nad pokoikiem. Brakuje jeszcze zyrandola, karnisza, rolety, zawieszonych ramek na zdjęcia i kilku innych pierdolek....
Póki co wygląda tak
Mimi2330
Wino..... Ale bym wypila hehe [emoji23]Paula, to super wieści, cieszę się
Mimi, bardzo ładny pokoik, fajnie Wam wyszedł końcowy efekt
My wczoraj mieliśmy gości i popiłam trochę wina i zjadłam trochę niezdrowych rzeczy...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie będzie jak po 1 ciąży . Pół puszki piwa smakowego I szum w głowie hehe
kasia0121
Paula gratuluje udanej wizyty. W sumie nie mogło być inaczej. Dziecko to wielki dar i największy skarb. Cieszę się razem z Tobą.
Mimi żółty z szarym wymiata. Wygląda to super. A starszak jaki ma pokój?
Jutro mam plan powrócić na dietę. Oby się udało, bo tyle słodkości w domu zostało po dzisiejszej wizycie gości. Ehh
Mimi żółty z szarym wymiata. Wygląda to super. A starszak jaki ma pokój?
Jutro mam plan powrócić na dietę. Oby się udało, bo tyle słodkości w domu zostało po dzisiejszej wizycie gości. Ehh
reklama
Mimi2330
Starszy jest Oskar a teraz będzie FilipŚliczny pokoik. Kolorki też fajne dla chłopca. Mimi może nie doczytałam ale macie już wybrane imię?
Podziel się: