reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Matko dziewczyno..... W górach? :D podziwiam Cię! Z kad ta siła????? ;)
A jaka masz teraz wagę?

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Madagos - schody-seks- spacer -> ponoć działa cuda :D
Trzymamy kciuki, żeby pomogło :D

Moje weekendowe zdobycze:
ciuszki 30.09.2017.jpg

Najchętniej wykupiłabym pół sklepu, ale czekam dzielnie na poznanie płci :D Mam nadzieję, że nie będzie mnie te moje dzieciątko oszukiwać jak Ciebie Mimi :p

Załączniki

• ciuszki 30.09.2017.jpg
    ciuszki 30.09.2017.jpg
    50,9 KB · Wyświetleń: 370
Hehe jak lekarz ma dobry sprzęt to nie będzie pewnie problemu. Moja ma fatalny no ale w 4 miesiącu mówiła ze jak jej nie oszukał to chłopiec hehe [emoji1]
A Ty kiedy masz teraz wizytę?

Ja wczoraj kupiłam czapeczka, tetrowki i zawieszke do wózka lub fotelika [emoji3]
Dziś jadę z mama po rożek więc pewnie mama coś jeszcze kupi ;D

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja mam teraz 18 października wizytę i muszę umówić się na połówkowe na koniec października/początek listopada :)

Masz już większą część wyprawki czy jeszcze wszystko przed Tobą :)?

My dzisiaj po szczepieniu. Kontynuacja 6w1 , pneumokoki i meningokoki. Darowalismy sobie na chwilę obecną druga dawka rotawirus bo po pierwszej pojawił się problem z kupą. Niestety Maciuś ma zaparcia i to od czasu gdy przyjął pierwszą dawkę. Jeśli się poprawi sytuacja i będzie robił częściej i sam to wrócimy do tematu drugiej dawki, mamy jeszcze kilka tygodni.
Czas szybko leci, już 16tygodni skończone . Za 2tyg chrzciny aż się boję jak to ogarnę.
Czytam Was ale nie mam czasu pisać.
Pozdrawiam :)

Czesc dziewczyny. Przepraszam, nie nadrobie mam nadzieje, ze u was wszystko ok.
Widze, ze tematy wyprawkowe.
Blair super zestawy z La Millou ja mam stamtąd kolderke+podusie+ochraniacz i w tym samym kolorze tez ta gwiazdke-melodyjke. Tani sklep to nie jest ale co zrobic jak to wszystko cudne. Kurka tez spoko ciekawe czy ci sie sprawdzi do karmienia czy bedzie robic za ozdobe.
No i wozek. Chorowalam na niego, przyznam ze troche ostatecznie bylo mi szkoda kasy i wydał mi sie na zywo niski.

U nas jakos leci, jutro Kalina konczy 2 miesiace. Moment zlecialo. Kolki ustapily. Mala jest na etapie gaworzenia i trzepotania lapkami i nozkami. Niestety jeszcze jej nie interesują ksiazeczki kontrastowe ani karuzela nad lozkiem.

A to cudaczek. :) pozdrawiamy eciocie.
1506950858-aaaaaa.jpeg

Jeszcze wam podpowiem. Te wszystkie pieluchy tetrowe warto pociac na mniejsze kawalki i uzywac pod brode jak sie karmi butla albo do wytarcia po ulaniu. Chyba ze tak robicie :D

reklama
Do góry