reklama
Szafirek90
Fanka BB :)
Madagos - schody-seks- spacer -> ponoć działa cuda
Trzymamy kciuki, żeby pomogło
Moje weekendowe zdobycze:
Najchętniej wykupiłabym pół sklepu, ale czekam dzielnie na poznanie płci Mam nadzieję, że nie będzie mnie te moje dzieciątko oszukiwać jak Ciebie Mimi
Trzymamy kciuki, żeby pomogło
Moje weekendowe zdobycze:
Najchętniej wykupiłabym pół sklepu, ale czekam dzielnie na poznanie płci Mam nadzieję, że nie będzie mnie te moje dzieciątko oszukiwać jak Ciebie Mimi
Załączniki
Mimi2330
Hehe jak lekarz ma dobry sprzęt to nie będzie pewnie problemu. Moja ma fatalny no ale w 4 miesiącu mówiła ze jak jej nie oszukał to chłopiec hehe [emoji1]
A Ty kiedy masz teraz wizytę?
Ja wczoraj kupiłam czapeczka, tetrowki i zawieszke do wózka lub fotelika [emoji3]
Dziś jadę z mama po rożek więc pewnie mama coś jeszcze kupi ;D
A Ty kiedy masz teraz wizytę?
Ja wczoraj kupiłam czapeczka, tetrowki i zawieszke do wózka lub fotelika [emoji3]
Dziś jadę z mama po rożek więc pewnie mama coś jeszcze kupi ;D
Szafirek90
Ja mam teraz 18 października wizytę i muszę umówić się na połówkowe na koniec października/początek listopada
Masz już większą część wyprawki czy jeszcze wszystko przed Tobą ?
Masz już większą część wyprawki czy jeszcze wszystko przed Tobą ?
My dzisiaj po szczepieniu. Kontynuacja 6w1 , pneumokoki i meningokoki. Darowalismy sobie na chwilę obecną druga dawka rotawirus bo po pierwszej pojawił się problem z kupą. Niestety Maciuś ma zaparcia i to od czasu gdy przyjął pierwszą dawkę. Jeśli się poprawi sytuacja i będzie robił częściej i sam to wrócimy do tematu drugiej dawki, mamy jeszcze kilka tygodni.
Czas szybko leci, już 16tygodni skończone . Za 2tyg chrzciny aż się boję jak to ogarnę.
Czytam Was ale nie mam czasu pisać.
Pozdrawiam
Czas szybko leci, już 16tygodni skończone . Za 2tyg chrzciny aż się boję jak to ogarnę.
Czytam Was ale nie mam czasu pisać.
Pozdrawiam
1
169849
Gość
Czesc dziewczyny. Przepraszam, nie nadrobie mam nadzieje, ze u was wszystko ok.
Widze, ze tematy wyprawkowe.
Blair super zestawy z La Millou ja mam stamtąd kolderke+podusie+ochraniacz i w tym samym kolorze tez ta gwiazdke-melodyjke. Tani sklep to nie jest ale co zrobic jak to wszystko cudne. Kurka tez spoko ciekawe czy ci sie sprawdzi do karmienia czy bedzie robic za ozdobe.
No i wozek. Chorowalam na niego, przyznam ze troche ostatecznie bylo mi szkoda kasy i wydał mi sie na zywo niski.
U nas jakos leci, jutro Kalina konczy 2 miesiace. Moment zlecialo. Kolki ustapily. Mala jest na etapie gaworzenia i trzepotania lapkami i nozkami. Niestety jeszcze jej nie interesują ksiazeczki kontrastowe ani karuzela nad lozkiem.
A to cudaczek. pozdrawiamy eciocie.
Widze, ze tematy wyprawkowe.
Blair super zestawy z La Millou ja mam stamtąd kolderke+podusie+ochraniacz i w tym samym kolorze tez ta gwiazdke-melodyjke. Tani sklep to nie jest ale co zrobic jak to wszystko cudne. Kurka tez spoko ciekawe czy ci sie sprawdzi do karmienia czy bedzie robic za ozdobe.
No i wozek. Chorowalam na niego, przyznam ze troche ostatecznie bylo mi szkoda kasy i wydał mi sie na zywo niski.
U nas jakos leci, jutro Kalina konczy 2 miesiace. Moment zlecialo. Kolki ustapily. Mala jest na etapie gaworzenia i trzepotania lapkami i nozkami. Niestety jeszcze jej nie interesują ksiazeczki kontrastowe ani karuzela nad lozkiem.
A to cudaczek. pozdrawiamy eciocie.
1
169849
Gość
Jeszcze wam podpowiem. Te wszystkie pieluchy tetrowe warto pociac na mniejsze kawalki i uzywac pod brode jak sie karmi butla albo do wytarcia po ulaniu. Chyba ze tak robicie
1
169849
Gość
A tak jeszcze przy okazji.
Blair piekna z ciebie kobieta
Blair piekna z ciebie kobieta
reklama
Szafirek90
Jaka piękność z Kaliny jak z obrazka widzę, że nie tylko w ciąży czas ucieka jak szalony
Podziel się: