reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Blair wyglądasz świetnie:) Jaki wozek planujecie zakupić?

Mimo dobrze że zakup udany i zdjęcia nie oszukiwaly. Miałam się wcześniej zapytać ale wyleciało mi z glowy: ile Twój starszak ma lat?

Ka oby ten cykl był Wasz, regeneruj siły przez te kilka dni, nastrój się pozytywnie i do dzieła:), zaciskam kciuki:)

Ja się rozglądam za używanym krzeselkiem do karmienia, ale nikt w okolicy nie sprzedaje takiego jak chce, a jak już znajdę to dodając koszt wysyłki wychodzi tak jakbym kupiła nowy. Zależy mi żeby krzesełko miało funkcję osobno stoliczek i krzesełko. Jeszcze chwilę poszukam ale coś czuję że i tak skończy się na zakupie nowego.

Miłego dnia:)
Mutsy igo w takim kolorze.
1506751683-aaaaaa.png

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Kochana ja ci mówię że im szybciej tym lepiej :) ja teraz żałuję że nie zdecydowałam się 2lata temu ;) to jednak będzie u nas prawie 5lat różnicy. Teraz bym chciała max 3 no ale.... [emoji3]

hchy43r8h8l5x99d.png

Noo mój straszak już wczoraj szalalal z wózkiem ze prawie go wywalił haha
Później mówił że to jego kosiarka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Dziś ładne słoneczko więc mąż go odswiezyl i wietrzy się na tarasie

hchy43r8h8l5x99d.png

Blair no szalejesz nam tutaj:)

Mimi to Filipek będzie miał off Road ze starszakiem:)

Kurcze tak przeczytałam opis pod suwaczkiem Blair i ruchach dziecka i zatesknilam za tym uczuciem. ;)

reklama
Blair_90 piekne zakupy! Slicznosci [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

U mnie sie cos rozkreca... Wczoraj bylam w gorach i dzisiaj skurcze, sluz z krwia. Zobaczymy czy sie cos wykluje z tego, zaraz ide chyba na schody! :D

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry