reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

My dzisiaj po szczepieniu. Kontynuacja 6w1 , pneumokoki i meningokoki. Darowalismy sobie na chwilę obecną druga dawka rotawirus bo po pierwszej pojawił się problem z kupą. Niestety Maciuś ma zaparcia i to od czasu gdy przyjął pierwszą dawkę. Jeśli się poprawi sytuacja i będzie robił częściej i sam to wrócimy do tematu drugiej dawki, mamy jeszcze kilka tygodni.
Czas szybko leci, już 16tygodni skończone . Za 2tyg chrzciny aż się boję jak to ogarnę.
Czytam Was ale nie mam czasu pisać.
Pozdrawiam :)
Szybko się uwineliscie z organizacją chrzcin. Jak stroisz małego?

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Czesc dziewczyny. Przepraszam, nie nadrobie mam nadzieje, ze u was wszystko ok.
Widze, ze tematy wyprawkowe.
Blair super zestawy z La Millou ja mam stamtąd kolderke+podusie+ochraniacz i w tym samym kolorze tez ta gwiazdke-melodyjke. Tani sklep to nie jest ale co zrobic jak to wszystko cudne. Kurka tez spoko ciekawe czy ci sie sprawdzi do karmienia czy bedzie robic za ozdobe.
No i wozek. Chorowalam na niego, przyznam ze troche ostatecznie bylo mi szkoda kasy i wydał mi sie na zywo niski.

U nas jakos leci, jutro Kalina konczy 2 miesiace. Moment zlecialo. Kolki ustapily. Mala jest na etapie gaworzenia i trzepotania lapkami i nozkami. Niestety jeszcze jej nie interesują ksiazeczki kontrastowe ani karuzela nad lozkiem.

A to cudaczek. :) pozdrawiamy eciocie.
1506950858-aaaaaa.jpeg
Super malutka :)
A Ty jak tam się trzymasz?

hchy43r8h8l5x99d.png

Od kilku dni strasznie twardnieje mi brzuch. Dzieje się to co chwilę. Nieraz jak się zaczyna to twardnienie to aż brakuje mi powietrza i ledwo mogę oddychać.
Niewiem już sama czy powinnam się martwić?

hchy43r8h8l5x99d.png

Od kilku dni strasznie twardnieje mi brzuch. Dzieje się to co chwilę. Nieraz jak się zaczyna to twardnienie to aż brakuje mi powietrza i ledwo mogę oddychać.
Niewiem już sama czy powinnam się martwić?

hchy43r8h8l5x99d.png
Mimo, może to zwiastuny, że już niedługo Twój czas? :)

Kalinka jest przecudna.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę właśnie niewiem...
W 1 ciąży tak nie miałam. Na listopadowkach piszą że to normalne objawy....
Ale trochę się stresuje

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi ja tak ciągle miałam, w obu ciążach. Magnez 3x2 tabletki i kontrolować czy sie rozwarcie nie robi, doraźnie nospa i odpoczywać wtedy. No i zero seksu:D

My chcrcilismy jak lila miala 2 miesiace. Przyjęcie w domu bo nie chciałam rezerwować lokalu zanim urodziłam a póxniej już nic sensownego nie udało sie znaleźć. Miałam babeczke do gotowania, mycia naczyń, obslugi itp.

Madagos jak tam?

Szafirek, Blair śliczne rzeczy:)

Kalinka słodka:)

Jo Ty niedobra. Dlaczego mi dałas pod postem ocenę "stare"?

reklama
Mimi ja to bym poczekala z chrzcinami bo nie lubię organizowac tego typu imprez ale cala rodzina z jednej i drugiej strony zaczela protestowac na moj pomysl bo jak ti tak, dziecko tyle czasu bez chrztu. [emoji14] Ale na szczescie mamy spoko zakonnice w sekretariacie i machnela reka na przymus chodzenia na nauki takze ten temat mamy z glowy. Sukienke planuje kupić na olx uzywke, w koncu to tylko na jeden raz.

Mimi wydaje mi sie, ze to skurcze przepowiadajace. :)

Dzis w nocy o 1.50 Kalinka skonczyla 2 miesiace. Jej, jak sobie przypomne ten czas pobytu w szpitalu (16 dni) to czuje ulge ze to juz daleko za mna. I ten terror laktacyjny na oddziale... :/

Do góry