reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Jak ten czas szybko ucieka.... [emoji4]
Paulina koniecznie pokaż się w kreacji. Na pewno będziesz super wyglądała [emoji4]

Kattaya i w których tc rodzilas?

Ja jak mężowi powiedziałam że to mogą być skurcze to zaczął panikowac ze może zaraz urodze hehe

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Mimi 40+2, a drugie miała cięcie 39+2, albo 38+2 (miałam dwa terminy, ten pierwszy z om, drugi z usg, ale wszystko wskazywało, ze ten drugi właściwy). W dzień cc rano zaczeła się akcja.

Mimi planowe cc pewnie Ci tydzień wczesniej zrobia.

Pierwszą ciążę byłam od piątego miesiąca na fenoterolu (teraz tego nie zapisują, tylko w szpitalu podają) i nospie, druga magnez i nospa. Cały czas mi twardniał brzuch. W pierwszej ciąży się tym strasznie przejmowałam, byłam kilka razy w szpitalu na obserwacji, teraz już mniej. Stwierdziłam, ze taka moja uroda i tyle. Tylko na każdej wizycie mialam sprawdzane czy szyjka się nie skraca, bo to jednak skurcze są.

Mimi dużo odpoczywaj, ta końcówka jest najgorsza.

My chrzcilismy dosyć wcześnie, bo jak Filip miał 17 tygodni. Z tym że chcililismy w sobotę żeby było krócej niż na mszy. Zestaw do chrztu sama skompletowałam. Kupiłam body z kolnierzykiem, spodnie i marynarkę.

Hej Dziewczyny, właśnie wróciłam z wizyty. Jest maluszek i jest serduszko [emoji7] jak się cieszę, nawet nie myślałam, że aż tak to na mnie podziała [emoji16] torbiel się troszkę zmniejszyła, więc też dobra wieść. Oby tak do końca [emoji4] a jeszcze jedna niespodzianka czekała na mnie jak weszłam dzisiaj na wagę, mam 2 kg mniej od momentu, jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży [emoji16]

oar8csqv244i5wln.png

reklama
Paula gratulacje. Emocje teraz będą Ci towarzyszyć przy każdym usg. A jak będziesz na ekranie monitora widziała jak Twój szkrab baraszkuje sobie w brzuchu to będziesz chciała być cały czas przy aparacie do usg. No i gratuluję wagi. Same dobre wieści

Do góry