reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Blair wyglądasz świetnie:) Jaki wozek planujecie zakupić?

Mimo dobrze że zakup udany i zdjęcia nie oszukiwaly. Miałam się wcześniej zapytać ale wyleciało mi z glowy: ile Twój starszak ma lat?

Ka oby ten cykl był Wasz, regeneruj siły przez te kilka dni, nastrój się pozytywnie i do dzieła:), zaciskam kciuki:)

Ja się rozglądam za używanym krzeselkiem do karmienia, ale nikt w okolicy nie sprzedaje takiego jak chce, a jak już znajdę to dodając koszt wysyłki wychodzi tak jakbym kupiła nowy. Zależy mi żeby krzesełko miało funkcję osobno stoliczek i krzesełko. Jeszcze chwilę poszukam ale coś czuję że i tak skończy się na zakupie nowego.

Miłego dnia:)
Mutsy igo w takim kolorze.
1506751683-aaaaaa.png

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Kochana ja ci mówię że im szybciej tym lepiej :) ja teraz żałuję że nie zdecydowałam się 2lata temu ;) to jednak będzie u nas prawie 5lat różnicy. Teraz bym chciała max 3 no ale.... [emoji3]

hchy43r8h8l5x99d.png

Noo mój straszak już wczoraj szalalal z wózkiem ze prawie go wywalił haha
Później mówił że to jego kosiarka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Dziś ładne słoneczko więc mąż go odswiezyl i wietrzy się na tarasie

hchy43r8h8l5x99d.png

Blair no szalejesz nam tutaj:)

Mimi to Filipek będzie miał off Road ze starszakiem:)

Kurcze tak przeczytałam opis pod suwaczkiem Blair i ruchach dziecka i zatesknilam za tym uczuciem. ;)

reklama
Blair_90 piekne zakupy! Slicznosci [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

U mnie sie cos rozkreca... Wczoraj bylam w gorach i dzisiaj skurcze, sluz z krwia. Zobaczymy czy sie cos wykluje z tego, zaraz ide chyba na schody! :D

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry