reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Mimi ładne imię wybraliście :) mam kuzyn Filipa który ma teraz 10 lat- kochane dziecko :D
U mnie na przeziębienie pomaga ciepła herbata z cytryną, tabletki na gardło *spam*, tantum verde i kocyk oczywiście :D na kaszel syrop z cebuli dał nawet radę :)
Co do spania mi jakoś ostatnio też nie wygodnie i zaczyna mnie kręgosłup boleć. Ale mam nadzieję, że to chwilowe.

reklama
Szafirek który tc u Ciebie?
Ja jutro zaczynam 34 [emoji32][emoji32][emoji32]

hchy43r8h8l5x99d.png

Wczoraj się wkurzylam. Miałam dokupić ramę do wózka po synu i miała kosztować ok 300zl A wczoraj dzwonię A kobitka mi mówi ze 700zl i to bez kół! Porażka. To za ta cenę mogę mieć cały wózek używany i to 3w1.
No i upatrzylam. Dziś jadę zobaczyć taki
1506674538-aaaaaa.jpeg
1506674544-aaaaaa.jpeg
1506674549-aaaaaa.jpeg

hchy43r8h8l5x99d.png

Rama miała być Nowa. Ale w czerwcu mówiła 300zl A teraz chciałam jechać kupić ale mówię jednak zadzwonię A ona mówi ze 700...
A ten wózek 500 więc bez sensu kupować tą ramę.

hchy43r8h8l5x99d.png

700zl za ramę? A co ona, ze złota? :D
Ten wozek, ktory wstawilas calkiem ladnie sie prezentuje i wyglada porzadnie.

Szafirek90 ja rowniez nie widze Twojego suwaczka natomiast od Mimi jak najbardziej :)

U mnie objawów przedporodowych calkowity brak... Jedynie opuchlizna ogromna, glownie wieczor/noc/wczesny ranek, duze zmęczenie i potrzeba snu od 12 do 14 godzin na dobe. Oprocz tego skurcze cichutenko, nawet nie wiem ze sa, szyjka wysoko, zamknieta... Zostaje u mamusi to moje Słoniątko :-)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Madagos a kiedy masz wizytę u lekarza? Może Ty będziesz miała w miarę przyjemny porod. No ktoś musi przerwać to pasmo męki.

Mimi ten wózek bardzo ładnie się prezentuje. Cena też jest rozsądna.

Szafirek ja widzę Twój suwaczek jak mam telefon w poziomie. Swój też widzę tylko w poziomie. Mimi suwaczek widzę normalnie. Nie wiem od czego to zależy.

Do góry