reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Ja dziś obudziłam się o 4 i nie moglam zasnąć. Chyba koło 7 zdrzemnelam się na godzinkę. Masakra. Jeszcze pogoda okropna.... zimno i siapi deszcz :/

Rano zaliczone zakupy z mężem i synkiem.
Kupiłam młodemu spodnie na wesele. Jeszcze jakieś trampki i ma wszystko. Oczywiście naciagnal mnie na koparke A jak wróciliśmy do domu to babcie naciagnal na mega smieciarke której ja nie chciałam kupić bo była za droga. ... Tak więc zgarnął kasę i szybko po smieciarke hehe noni tak minęło pół dnia...

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Mimi zdolna bestia z tego malca :p umie sobie załatwić to co chce.

Ja zaszalałam dziś
tongue.png
najpierw w Rossmannie wykupiłam połowę produktów ujędrniających i na rozstępy dla kobiet w ciąży, a później dorwałam bodziaki- pierwszy zakup dla kropeczki
biggrin.png
Tak to jest jak się wpuści kobietę do sklepu po 2 tygodniach nie wychodzenia z domu
biggrin.png
. Nie są jakieś nie wiadomo jakie, ale jak je zobaczyłam zakochałam się i musiałam je wziąć
biggrin.png
Tak więc pierwszy zakup odhaczony, teraz pójdzie z górki, hurtowo
tongue.png

Takie malutkie, piękniutkie aż szok że dzieciątka takie malusieńkie są. Już się nie mogę doczekać aż będę mogła ubrać to maluszkowi :)
Parampampam dzieci niestety szybko rosną.. Ciesz się maludą póki możesz :D

Ostatnia edycja:
reklama
Zobaczysz jak szybko zleci [emoji4]
Ja dziś zaczynam 30tc ostatnia prosta.... A jeszcze tyle rzeczy do ogarnięcia....
Muszę pomyśleć o spakowaniu torby do szpitala

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry