reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Mimi ja dzisiaj 34t2d. Czyli 35 a torby jeszcze nie mam spakowanej. Ale chyba w tym tygodniu to zrobie

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tak miałam pakowac-w 35tc [emoji4]
Ale u mnie na listopadowkach już 3 w szpitalu jedną ma skurcze i trochę się przerazilam

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja tak miałam pakowac-w 35tc [emoji4]
Ale u mnie na listopadowkach już 3 w szpitalu jedną ma skurcze i trochę się przerazilam

hchy43r8h8l5x99d.png
30 tydzień i skurcze, to chyba niebezpieczne co?

Szafirek, śliczne te ubranka :) napisz jutro koniecznie po USG.

U mnie @ się rozkręca i się okropnie czuję. Niech spada, żebym mogła zacząć intensywne starania wrześniowe :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

30 tydzień i skurcze, to chyba niebezpieczne co?

Szafirek, śliczne te ubranka :) napisz jutro koniecznie po USG.

U mnie @ się rozkręca i się okropnie czuję. Niech spada, żebym mogła zacząć intensywne starania wrześniowe :)

No nie za ciekawie :/

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi piękny brzucholek :)
Ja czytam jeszcze jedno forum i tam u dziewczyn w październikowych mamach dziś był pierwszy poród! Miesiąc za wcześnie, ale to uzmysławia że wszystko się może zdarzyć..

Ja dopiero na początku drogi a już mam wielki brzuchol..
30.08 (1).jpg

Załączniki

• 30.08 (1).jpg
    30.08 (1).jpg
    165,2 KB · Wyświetleń: 340
reklama
Mimi piękny brzucholek :)
Ja czytam jeszcze jedno forum i tam u dziewczyn w październikowych mamach dziś był pierwszy poród! Miesiąc za wcześnie, ale to uzmysławia że wszystko się może zdarzyć..

Ja dopiero na początku drogi a już mam wielki brzuchol..
Zobacz załącznik 821027
Też śliczny :)

Do góry