reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

To jak małe wesele :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No masakra.... Ale taka najbliższa rodzina. Zawsze u wszystkich ten sam komplet. Nawet nie byłoby kogo wykluczyć :/
Nie podoba mi się tyle kasy wydać ale co zrobić.... zwrócić raczej się nie zwróci

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
My nie mamy z wyboru. Po prostu nie stać nas na to żeby zrobić wesele. A ja mam dość spora rodzinę więc byłoby ok 150 osób.
Najpierw uderzymy do parafii mojego partnera najwyżej później do mojej i będziemy próbować. U mnie może być problem bo proboszcz się zmienił. Tamten poprzedni zna naszą rodzinę i bez problemu by ochrzcil...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Zróbcie cywilny tylko dla rodziców i świadków :)

hchy43r8h8l5x99d.png

No albo tak....
Jak dobrze ze mam rodzice robili :D
Teraz robią siostrze i mają przygotowane ok 40tys. ... ciekawe czy im starczy. Oczywiście to tylko kasa z naszej strony. Młody nie wiem ile wyda

hchy43r8h8l5x99d.png

To nie takie proste chodzi o nacisk ze strony rodzin wszyscy ze chcą sie bawić itp..no i trochę to skomplikowane

To nie takie proste chodzi o nacisk ze strony rodzin wszyscy ze chcą sie bawić itp..no i trochę to skomplikowane

A mnie zawsze wkurza, że trzeba patrzeć co ludzie powiedzą. My mieliśmy małe wesele stosunkowo bo na 80 osób, ale z tego połowa to znajomi i super się bawiliśmy. Niektórzy oczywiście obgadywali, że wręcz za dobrze, ale mam ich głęboko :) a chrzciny o ile jakieś kiedyś będą :) to planuję dla najbliższych na maks. 15 osób. Swoją drogą, trochę głupie planować chrzciny zanim się jest w ciąży, nie?[emoji1]

Ślicznie dziękuję za życzenia :* :* :*
Co do wniosku to jakoś tak nam zeszło i w sierpniu złożyłam ale u nas to będzie trwało bo od nas do Krakowa z Krakowa do Norwegii i od nich do Krakowa i znów do nas, więc obliczyłam że do grudnia do chrzcin akurat decyzja przyjdzie :p

reklama
Ślicznie dziękuję za życzenia :* :* :*
Co do wniosku to jakoś tak nam zeszło i w sierpniu złożyłam ale u nas to będzie trwało bo od nas do Krakowa z Krakowa do Norwegii i od nich do Krakowa i znów do nas, więc obliczyłam że do grudnia do chrzcin akurat decyzja przyjdzie :p
Agunia, w Norwegii mieszkacie? Fajnie się tam żyje?

Do góry